Бившия държавен секретар на САЩ, член на щаба на Хилъри Клинтън Мадлин Олбрайт отново показа отношението си към Русия. Наричаната » Палач на Сърбия» заяви, че » Русия е просто Бангалдеш с ядрен арсенал».  По американски изискано.

По такъв начин скандално известната възрастна дама в интервю за  Diе Presse , изрази възмущението си от това, че журналистите и политиците от целия свят започват да разбират мотивите на Русия.

» Преситена съм, и до гуша ми дойде да чувам отвсякъде как постоянно оправдават действията на Москва»- негодува старата дама.

32

 

 

Без да може да се въздържи, Олбрайт започва да сипе обвинения към Путин, разказвайки колко била възмутена, че руският президент » смее» да подтиска НАТО от зоната на влияние на Русия, а също » разцепвал ЕС» със ответните си антисанкции и политически заявления.

При което, наричайки Путин «зъл», Олбрайт отбелязва, че » Путин е умен». » Путин има слаби карти в ръцете си, но грамотно ги играе»- разстройва се Мадлин Олбрайт. Още по-настървено продължава да излива мъката си, споделяйки, че според нея не е трябвало да се прощава на Русия възсъединяването с Крим?!!

 

( Може би слабо познава географията и бърка щатите- не би следвало толкова да се вълнува за вътрешните дела на Русия и да не уважава желанието на кримчани, което беше огласено след законно проведен демократичен референдум.

Исторически важно събитие и брилянтен ход от страна на Владимир Путин. Всъщност може би това, не може да прости г-жа Мадлин, която по време на своя мандат беше дамата, настоявала да се бомбардират различни държави ( явно такова е разбиранетой за водене на политика).

Как да накараш хората да казват на бялото черно- знаят само от департментите за информационни манипулации на общественото мнение, в които САЩ влагат не малко средства.

 

г-жа Мадлин Олбрайт не може да скрие злобата си към Путин, за това, че все повече страни и народи започват да осъзнават какво се случва днес, и как САЩ  влияе на геополитическите сътресения.
Припомняме, че в Голямата Политика мадам Олбрайт се разписа през 1993 година, когато стана постоянен представител на САЩ в ООН. Там тя беше смятана не за ястреб, а за «супер ястреб»- например много голям принос мадам Олбрайт имаше при извършването на бомбардировките от босненските и хърватски сърби.

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;