В момента цяла Европа и Балканите са разтърсени от протести- народите се опитват да защитят националните си интереси от опасната политика на Запада. Сърбия, Черна Гора, Македония, Гърция, Чехия, Словакия- само част от държавите, които са започнали своята битка. Протестите на всякъде имат сходни искания- защита на националните интереси, водене на независима външна политика, несъгласие с приемането на бежанците, несъгласие с подписаната сделка с Турция от ЕС, настояване за излизане от НАТО, или провеждане на референдум, смяна на неработещата политическа система, и спиране на политическите безобразия. 

 

Уре 20 април в 12:00 на площад Народно Събрание ще се съберат патриотите на България. Очакват се хора и патриотични организации от всички краища на България, като целта е да се покаже, че народът е готов да защитава родината си от надвисналите опасности и още пази гордия си дух.

 

3

 

Наши читатели успяха да ни предупредят, че ден преди планираното събитие са получили повиквателни за даване на «обяснения»- получихме няколко сигнала от Варна, Бургас и Видин. Във Варна повиквателните са получили няколко човека, като посоченият час е 8:30 сутринта в районното управление, което автоматично прави пътуването им до София невъзможно. Аналогични сигнали за получени такива призовки пристигнаха от Видин, Бургас и още няколко града. Читателите ни споделиха, че най-вероятно се прави опит за проваляне на мероприятието.

Ние ще следим темата в развитие за да показваме истината. Обръщаме се към всички наши читатели, защото заедно успяваме да покажем, това, което искат да се скрие от нас- изпращайте ни Вашите сигнали, мнения, коментари, снимки и видео материали защото силата е в правдата, и добре знаем, че : Съединението прави силата.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ;