Американският ММА боец Джеф Монсън няма да влезе в Комунистическата партия на Русия в момента, но идеологията му е близка и той би искал да се срещне с ръководителя на партията Генадий Зюганов, за да разбере плановете на комунистите, съобщи мениджърът на спортиста Маршал Коминс.

 

Той подчерта, че само той и неговият колега Дмитрий Ермолаев са представители на Монсън и са в правото си да дават коментари. Джеф Монсън потвърди за РИА Новости информацията.

 

«Джеф изповядва комунистически възгледи, това е известно, тази идеология му е близка. Той би искал да се срещне с ръководителя на партията в Русия, за да узнае по-подробно за плановете на комунистите, тяхната програма, по-нататъшните им действия», — каза Коминс.

 

Подкрепата за комунистическите идеи потвърди също и Монсън.

 

«Аз споделям комунистическите идеи, те са ми близки. По-нататък, след получаването на руско гражданство, бих искал да се срещна с комунистите на Русия, с тяхната партия, да поговорим, да разбера за техните планове. Тогава ще помисля и ще реша, ще влезна ли в партията, сега не мога точно да ви кажа»,- каза Монсън.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;