От приложението за интеграция на бежанците в Германия
От приложението за интеграция на бежанците в Германия

След събитията в новогодишната нощ в Кьолн, където над 1000 близкоизточни и североафрикански мигранти си спретнаха истинско секс-ловуване над млади германки, след десетките изнасилвания и прочие, в Германия все по-силно се чуват гласовете на тези, които са против приема на бежанци.

 

Но значителна част от немското общество както и по-рано подкрепя приема им. Що се отнася до властите, то те се опитват да успокоят недоволните с умиротворяващи изявления от рода на «е, какво толкова, те са с различна култура, в родината им сексът е табу, те са неграмотни в това отношение»…

 

И такааа, Германия реши да обучава сексуално мигрантите — чрез Федералния център за санитарна просвета BZgA.

 

В сътрудничество с белгийската неправителствена организация Sensoa е създаден интернет-портал, на който на 13 различни езици, в това число на турски и арабски, се предлага «разнообразна информация за проблемите, свързани с бременността и раждането, за контрацепцията и сексуалното здраве».

 

Ето какъв вид има информацията там.

 

Да погледнем раздел «Полов акт»:

 

«Половият акт — това е секс с проникване на еректирал пенис във влагалището или ануса. Ако мъжът е възбуден, той може да получи ерекция. В този случай в пениса прониква кръв, той увеличава размерите си, става по-твърд и се повдига. При възбудената жена се овлажнява влагалището и това облекчава проникването на пениса. Ако в този момент вие нямате намерение да имате деца, използвайте един от методите за контрацепция. Мъжът и жената или двама мъже могат да имат полов акт с проникване в ануса. В резултат на проникването в ануса жената не може да забременее».

 

Дори няма да коментирам факта, че почти никой от буйстващите мигранти в Кьолн със сигурност не знаят значението на думите пенис, ерекция, влагалище, конрацепция.

 

Няма да коментирам и участъка «…или двама мъже могат да имат полов акт с проникване в ануса».

 

Текстът е съпроводен от картинки.

 

Немските медии пишат, че «създаването на портала предизвиква сред голяма част от немците чувството на ярост».

 

За разлика от немските граждани, парламентарният секретар на Министерството на здравеопазването Анета Видман-Мауц приветства появата на портала.

 

Тя казва следното: «С това се внася важен принос за подобряване достъпа на мигрантите към медицинското обслужване. Това ще помогне да се подобри тяхното образование в областта на сексуалното здраве».

 

На свой ред Германската организация за помощ на болните от СПИН Deutsche AIDS-Hilfe, съкр. DAH, решиха да раздават безплатно на всички мигранти презервативи.

 

От организацията обясняват чрез Силке Клумб, че «докато политиците мислят как да помогнат на бежанците да се адаптират към мирния живот в Германия, напълно се изпуска проблемът секс. Всички говорят как да дадем на бежанците жилище, да ги запишем на езикови курсове, как по-скоро да ги интегрираме в пазара на труда — о, тези въпроси се разглеждат нашироко и публично. А върху секса се мълчи. Обясняват ни го с това, че много бежанци са пристигнали от държави, в които тази тема е забранена. Нашата организация много се вълнува и иска да организира образователни мероприятия за сексуалната просвета на бежанците. Обърнахме към фирми, производителки на презервативи, с молбата да пожертват в полза на бежанците част от своята продукция. И фирмите почти веднага откликнаха на молбата ни — четири от най-големите производители се отзоваха — Amor, Ecoaction, Billy Boy и Holi Concept. Вече разпространихме в центровете за прием на бежанци по цяла Германия 150 хиляди опаковки. Търсенето беше много голямо».

 

С други думи — сексуалните нападения на мигранти над германки вече ще бъдат безопасни…

 

Само да вметна, че преди броени дни 23-годишен алжирец изнасили в тоалетната във влак 67-годишна германка.

 

А ето и част от шарените картинки за обучение.

 

Жалка, жалка Германия.

 

Драги читатели, това е краят на Германия.

 

Лека й пръст!

Петя Паликрушева

 

из приложението за интеграция на бежанците в Германия
из приложението за интеграция на бежанците в Германия
Из приложението за интеграция на бежанците в Германия
Из приложението за интеграция на бежанците в Германия

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;