Директната линия с президента на Русия Владимир Путин ще бъде на 14 април 2016 година, съобщиха от прес-службата на Кремъл.

 

 

37

 

 

« В традициите на предишните програми държавния глава в хода на общуване с руския народ  ще отговори на интересуващите ги въпроси, касаещи живота в страната, а също и международната обстановка»- се казва в съобщението на сайта на Кремъл.

 

 

Въпросите към  президента на Русия могат да се задават по телефона или с изпращане на  SMS или MMS, или

 чрез запис на кратък видео-въпрос.

 

« За първи път тази година, освен записаните предварително през специалното приложение видео-въпроси, гражданите на страната ще могат чрез приложението да направят видео-обаждане директно по време на живото излъчване на ефира»- добавят от прес-службата на Кремъл

 

 

Въпросите, които гражданите на Русия искат да зададат на президента Владимир Путин се приемат на сайта  moskva-putinu.ru или «москва-путину.рф», а също и през мобилно приложение. Освен това, за първи път може да бъде зададен въпрос и в специалната група на социалната мрежа «ВКонтакте».

 

 

Въпросите и обращенията към президента на Русия ще се акумулират през цялата седмица, започвайки от 12:00 на 7 април и до края на директната линия, която ще бъде на 14 април. Най-интересните въпроси ще бъдат зададени по време на ефира на програмата.

 

Обаждането в ефир може да бъде направено от всяка точка на Русия на телефон 8–800–200–40-40.

Обаждания от градски и мобилни телефони за Русия са безплатни; обаждания от чужбина се приемат на телефони +7–499–550–40–40, +7–495–647–40–40, +7–495–539–40–40.

Безплатните SMS и MMS- съобщения ще бъдат приемани на номер 0–40–40 само от телефони на руски оператори, като дължината на въпросите не трябва да надхвърля 70 знака, а въпросът трябва да бъде зададен на руски език.

 

Предвид сложната международна обстановка, тази година голямата директна линия с руския президент Владимир Путин се очаква с нетърпение не само в Русия, но и в много други страни.

 

 

Очаквайте подробности по темата.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;