Динко Вълев от Ямбол, един истински българин, който предизвиква гордост със смелостта си, да пази родината от навлизане на нелегални мигранти, беше извикан на разпит в районната прокуратура на Средец, зардаи жалба от Хелзински комитет.

На излизане от разпита, Динко Вълев заяви: Ще има патрули по границте, и ще ги пазим! Сърце, душа за България!»

Патриоти организираха защитна акция през социалните мрежи и подкрепиха Динко с думите » Динко е герой».

 

1

 

Хората подкрепиха смелия «Ловец на бежанци», станал известен със задържането на нелегални мигранти опитващи да проникнат в страната ни, сигнализирайки цялата общественост за опасността.

Заради това, срещу него постъпва жалба от Хелзински комитет с обвинение в граждански арест на бежанците с настояване да се самосезира прокуратурата.

 

2

 

 

Докато има такива Българи, ще има България. Днес стотиците, които излязоха  сбългарски знамена да подкрепят Динко Вълев са показателни, че не сме изгубили духът си.

Последните терористични атентати в Брюксел, и изострящата се геополитическа обстановка, растящата мигрантска криза, изискват повишени мерки за сигурност около турската граница. Извънредни мерки за сигурност са предприети около Контролно пропусквателен пункт Андреево, и около районът на Горно Ябълково доброволчески групи са в напреднал стадий на подготовка за защита на България.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;