Тишината в ЕС по различни важни теми винаги е лош знак. Колкото по- толерантно мълчи Европа, толкова по-кървави са сълзите й после. Мълчаливия толеранс към безобразията на Турция е ужасяващо подозрителен.

Не си ли задваме въпроси какво става? Вече?

От момента в който, министерството на Отбраната в Русия обнародваха данни за връзките на Анкара с ИДИЛ, Европа някак небрежно пропусна покрай толерантните си уши фактите.

Толкова толерантно, че подписа сделката с Турция, и въздъхна облекчено, чакайки турската помощ при създалата се така неприятна ситуация с бежанците..ситуация » оффф..».

Много се изплаши Европа от терористичните атентати. Направо разбра, че не знае какво става и че играе в чужда пиеса. Всъщност, тъкмо е в процес на разбиране. Проблемите на Европейския Съюз станаха по-сериозни от счупена ноктопластика, и се оказа, че терористите не били въобще толерантни.

 

8

На снимката: Главен комисар на полицията в Брюксел Алън Вандерпут ( по средата -цялата в розово)

Да се върнем на Турция, че и без това става страшно. Турция провежда широкомащабна военна операция в райони с изключително кюрдско население.

 

Официалната позиция на Анкара — борба с РПК ( Работническа Партия на Кюрдистан) , която е обявена за терористична от турските власти. Удобно и добре познато от американските сценарии, но случаят с изтреблението на кюрдите, неочаквано дори за самия Ердоган не върви по план. Живее им се на хората, и имат права, които световната общественост забелязва,колкото и да е парадоксално.

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;