Писна ми!

Тази сутрин по националните ни телевизии Нидал Алгафари ДЕКЛАРИРА!!!, че в България няма да има терористични актове! Все едно той е шефът на Ислямска държава и е взел решение да атакува само Париж и Брюксел и в момента България не е в неговите планове за атака! Само след това изявление, ДАНС трябва да го попита защо е ТОЛКОВА СИГУРЕН И КАТЕГОРИЧЕН! Откъде му е информацията!!!!

 

Малко след това Говорителят на нашето Мюфтийство ДЕКЛАРИРА, че опасност няма, въпреки, че именно селекционираните от Мюфтийството имами проповядват в България РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ, а Мюфтийството е в тясни връзки с Фондация от Саудитска Арабия, която е в листата на терористичните организации и техните спонсори!

 

Майка с 5 годишно момиченце (от арабски произход) в Брюксел заявява в интервю пред наша журналистка: » …На тероризма трябва да отговорим с Любов…», при положение, че в понятието «Контратероризъм», което означава «противодействие на тероризма» никъде не се цитира мярката за сигурност или противодействие наречена «любов»…. И в арсенала на полицията и силите за сигурност никъде не се говори за въоръжение, което да се нарича «любов»… Ако нейното момиченце беше зверски изнасилено от няколко арабски главорези, или бомбата беше го разкъсала на парчета, не съм сигурен, че щеше тази жена да говори за любов!

 

Арабски емигранти в Брюксел казват, че това (терористичните актове) не е ислям и че нямат нищо общо с тези «ислямски» терористични актове, но точно в техните джамии по 12 часа се зомбират младежите, пропагандира се Джихад… Те виждат, кои техни съседи и познати се радикализират, но никой не съобщава на властите за това, т.е., те са СЪУЧАСТНИЦИ! В техните гета трайно се е настанил шериата! И имат наглостта, на другия ден след атентатите, да казват, че терориристичните актове не са дело на хора изповядващи исляма!

 

Наша «компетентна» журналистка говори, че атентаторите от Париж и Брюксел били членове на една и съща терористична клетка! О… невежество неземно!!!! Терористичната клетка се състои от максимум 3-4 човека и клетката няма връзка с други клетки!

 

Налице е стройна, високо конспиративна, отлично подготвена и изключително активна Терористична Организация, която се финансира и управлява зад Границите на Европейския съюз и разполага с тактически щабове, терористи, складове с оръжие и експлозиви в Гостоприемна Наивна и все още Неунищожена от Исляма Европа!

 

Американското посолство официално публикува в своя сайт, че има терористична заплаха за хората в София, особено в района на Плиска… Съобщението седи часове наред без да да е свалено, а нашите «специалисти» казват, че вероятно това е хакерска атака, но въпреки това, МВР е проверило и нищо страшно няма!

 

Писна ми!
Писна ми, защото в Унгария и Словакия се чувствам сигурен, а навсякъде другаде, включително и в «безопасна» (според думите на Нидал Алгафари) България не се чувставам защитен!

Георги Стефанов

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;