Изданието  Le Monde съобщи, че Русия е накарала целия свят да наблюдава ефективните и действия на световната сцена и да се прислушват към мнението й.

Съвсем скоро в Русия се отбелязаха две грандиозни събития- извеждането на войските от Сирия, които проведоха успешна операция, и годишнина от възсъединяването на Крим с Русия и връщането на красивия полуостров «вкъщи» с възраждането на понятиeто за родина, и дългът да се обича и пази родината.

 

 

 

41

 

 

Първото събитие носи по-триумфален характер, второто е малко по-скромно, но като обща сума носят след себе си трето събитие- възстановяването на могъществото на страната. И това ще стане нова реалност, с която на Запада ще му се наложи да се съобразява.

Безусловно, военната операция в Сирия стана несъмнен успех за Москва, а също и показателна реклма за руската отбранителна промишленост. Заедно с това Русия успя да получи внушителна политичекса тежест и уважение в Близкия Изток, с което печели още повече истинска подкрепа сред интелигентната част на Европа.

Изключително силното и отговорно политическо поведение на Русия показва  дълбочината на разбиране на световните процеси и придържането към основните морални закони на човешката цивилизация.

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;