Брюксел бе подложен на терористична атака. Два взрива отекнаха на международното летище, после още един в метрото. Гражданите на столицата на Европейския съюз са в паника.

 

Това е война.

 

И никой от толерантните европейци вече не си спомня, че всичко това можеше и да не се случи, ако те самите не бяха вкарали същата тази война в дома си, аплодирайки я още в началото на 2011 година.

 

Наистина, тогава всичко тогава изглеждаше от сферата на фантастиката: телевизионните водещи не спираха да говорят за демократично общество, което се било вдигнало срещу кървавия режим в Сирия.

 

Как да не подкрепиш толкова «умерени» бойци?!

 

Дори създадоха т.нар. организация «Приятели на Сирия», в която влезе и България, под натиска на тогавашното ръководство на държавата в лицето на ГЕРБ и американската марионетка Николай Младенов в качеството му на външен министър. Властта тогава дори се осмели да направи среща в Правец на същата тази организация…

 

Някои от тези хора дъъъълго време наричаха «сирийската опозиция» «умерена» и по-късно, когато Русия започна бомбардировките над терористите в Сирия, стартираха масирана атака над Москва, че, видите ли, тя бомбардирала милите и благовидни същества, почти снабдени с ангелска перушина, а не Ислямска държава, които реално били терористите.

 

А онези с почти божествените небесни и нежни звънчета, наречени «умерени», се борели срещу кръвожадния Башар Асад…

 

Тогава, а и сега, инфантилните европейци, призоваваха и продължават да го правят «садистичният» режим на Асад да се предаде и да подари властта без война. Асад разбра, че страната му е обречена да бъде гмурната в унищожителна война, но не се съгласи на капитулация. Това беше правилен ход.

 

Защо беше правилен?

 

Защото всички отдавна видяхме колко «мирно» се случва предаването на властта, когато който и да е управляващ си има работата с планиран и целенасочен план за ликвидиране на дадена държава под формата на граждански бунт или негово подобие — цветна революция.  За справка: спомнете си Кадафи, спомнете си Садам Хюсеин, спомнете си случилото се в Украйна през 2014 година, а накрая си спомнете живите изгорени в Одеса…

 

Да, войната в Сирия бе поръчково дело. Тя бе платена. Знаете от кого. Затова и нямаше шанс тази война да не се случи. Дори прословутата газова тръба НЕ Е решаващият фактор за тази война.

 

Въобще нямаше значение дали Башар Асад ще излезе на терасата и ще развее бялото знаме, демонстрирайки, че се предава. Никой в САЩ и ЕС нямаше да пролее и един милиграм сълза, ако Асад бе изнесен с краката напред от Дамаск. Нещо повече, от смъртта на Асад доста хора щяха да изпитат садистична наслада. За справка — ролята и реакцията на «демократката» от САЩ Хилъри Клинтън преди, по време и след смъртта на Муамар Кадафи.

 

Янукович се съпротивляваше, да, не много яростно, но се възпротиви на държавния преврат, устроен от американската официална власт и подкрепен от европейските бюрократи. После доброволно се отказа от властта, но от тази доброволност не последва нищо добро за страната. Дори самите американци, в лицето на зам.държавния секретар за Европа и Евразия Виктория Нюланд тези дни разкритикува властта в Украйна, че е потънала в «мръсни пари и корупция».

 

Кадафи също се съпротивляваше. И бе убит. И в двете държави резултатът бе един и същ — разгром, разруха, бомби, разкъсана човешка плът, куршуми, снаряди, викове Аллах Акбар, френетични тълпи, безумно джихадистко племе във вихъра си, останки, развалини, насилие, пленници, гробове, хаос, ад, кръв, вой, плач, смърт….

 

Но е важно да осъзнаем, че главната цел на целия този зловещ театър НЕ беше Сирия, макар Турция, САЩ и Саудитска Арабия да точат и до днес зъби за нейната територия.

 

Целта на основните поръчители на цялата тази световна патаклама в лицето на САЩ бе да се превърне Европа в чудовищна гробница чрез няколко елементарни хода: разбиване на стълбовете на Евразия, взривяване на Средна Азия, Близкия Изток и Източна Европа…А стълбовете на Евразия бяха в укрепналата преди събитията ос Берлин-Москва-Пекин.

 

Е, САЩ не успяха да запалят огъня в Средна Азия, макар Вашингтон да положи много усилия, за да може «джихадът» от Афганистан да се премести в Таджикистан, Узбекистан и после в Казахстан.

 

Путин успя да внуши на лидерите на Германия и Франция, разбира се след серията очевадни американски рундове на намеса в Украйна, че напрежението в тази страна НЕ Е в техен интерес и че трябва заедно с Русия да се измъкват от така наложената от задокеанските кукловоди ситуация.

 

Мирните инициативи за Сирия и Близкия Изток също плашат поръчителите на всички тези регионални войни, които, ако се опитаме да погледнем света с глобално око, не са нищо друго, освен световна война.

 

Е, поръчителите винаги  имат План «Б», както се казва — ако не успеят да «подпалят» мостовете, значи трябва да пристъпят към драсване на клечката на самите «стълбове».

 

Сега си спомнете къде точно бяха предишните големи атентати. Да, правилно — в Париж.

 

А днешният? Да, в сърцето на ЕС  — в Брюксел.

 

САЩ се провалиха в Украйна. Независимо от тоновете бисквитки, които циничната Нюланд раздаде на …глупавите украинци от Майдана.

 

И когато американците разбраха, че претърпяха провал в Украйна, пристъпиха към План Б  — удариха Европа.

 

Тълпи от милиони хора, като под конвой, тръгнаха и утъпкаха земята от собствените си домове в Близкия Изток, Северна Африка, Афганистан и т.н. до сърцето на Европа.

 

Повече от очевадно е кой подкарва като стадо овце тази в болшинството си мирни хора от домове им в опожарени Сирия. Да, джихадистите, зад чийто гърбове стои чичо Сам. Защо точно този чичо?

 

Ми, кой друг — та нали този чичко снабди Ислямска държава с най-съвременно оръжие, изхарчи 500 млн долара от държавния бюджет, за да ги обучи на военен ум и разум…

 

«Вчера» гръмна Париж. Днес гръмна Брюксел. Утре ще гръмне друга столица в Европа…

 

Умират десетки мирни европейци.

 

А европейските лидери не посмяха да направят нищо повече, освен нагло, цинично и превзето да се хванат за ръце и да опеят лъжливо умрелите…

 

Печално падение. Позорно творение на природата.

 

Ето това отгледа Европа — дали деградирали божествени създания или творение на онзи с рогата, това го решавайте вие. Аз съм атеистка. И в падението на човешките същества не съзирам божествената промисъл, а бруталния резултат от шестващия капиталистически вертеп.

 

Дали скоро някой ще пее заупокойна молитва, дали друг скоро ще лее крокодилски сълзи над собствения ни гроб, зависи от следното: кога най-после европейските народи ще се избавят от ЯЛОВИТЕ създания, които днес управляват Европа и …съдбите ни.

 

Петя Паликрушева

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;