Из интервю на евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по Нова по повод терористичните актове в столицата на Белгия Брюксел:

«Очевидно не са взети всички необходими мерки, след като всичко, което може да бъде взривено, беше взривено, почти…без сградите на Комисията и Парламента. И очевидно не са взети мерки, следа като от години се знае, че арабите, които работят на летището и в градския транспорт, предимно в метрото в Брюксел, са заподозирани често във връзки с радикализирани ислямисти.

 

Би трябвало и силите за сигурност да го знаят. Всички предполагаха и очакваха, че нападение в Белгия ще се случи тогава, когато ислямистите бъдат притиснати в ъгъла. Те не нападаха дълги години Белгия, защото за тях Белгия и Брюксел бяха сигурно място, те просто имаха тук нещо като свои бази, а извършваха нападения в Париж или някъде другаде. Това е резултат от късогледата, импотентна, нелепа политика на т.нар. европейски лидери. Това е този резултат от всичките глупотевини за мултикултурализъм, за интеграция и т.н. Това е резултатът».

Тагове: ; ; ; ; ; ;