Бившият премиер на Украйна Николай Азаров счита киевския режим за главния проблем, който препятства възстановяването на отношенията между Украйна и Русия. По негови думи, Порошенко и Яценюк не са способни да защитават националните интереси на Украйна, а са способни само да търгуват с тях.

 

 

ByMR55-Lbxs

 

« Ако между страните ни действително имаше война ( Русия- Украйна), то къде сега трябва да бъде линията на фронта? Всичко това е блъф и лъжа. Раздувайки по този начин темата, управляващата власт в Киев само отвлича вниманието от собствента си престъпна политика, унищожава опозицията и се опитва да наложи изцяло диктатурата си»- написа Азаров в страницата си в  Facebook.

 

 

» Аз нямам нужда да защитавам позициите на Русия, тя си има защитници. Казвайки тези азбучни истини, аз преди всичко защитавам интересите на Украйна от реалните й врагове- Порошенко, Турчинов, Яценюк и Ко. Тази управляваща клика не е способна да защитава интересите на Украйна, тя е способна единствено да търгува с тях. И резултат на тази търговия всеки украинец изпитва на гърба си»- продължава Николай Азаров.

 

 

 

Николай Азаров смята, че между Украйна и Русия няма война, има единствено разногласия, за разрешаването на които само украинския народ може да си помогне, като махне от пътя си киевския режим причинил толкова беди на страната.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;