Извънредно: Засечена е танкова група на ВСУ готова за атака (екслузивни кадри)

Активисти-доброволци, помагащи на младите републики, предадоха в нашето издания резултатите от аеро-фотоснимки на позициите на ВСУ ( Въоръжени сили на Украйна), в близост до град Горловка.

На тези снимки в населения пункт Правдовка, разположен само  на 15 километра от град Горловка, наблюдаваме голямо натрупване на бронетехника, концентрирана на едно място.

 

 

 

 

aero

 

 

 

 

Карта

 

Украинските танкове са разположени в укрития, насаждения и под прикритието на дървета, строени и готови да нанесат съкрушителен удар. Подобна бронегрупа явно илюстрира в нюанси абсолютно цялото поведение на нелегитимния Киевски режим към спазването и изпълнението на  Минските споразумения.

 

 

 

 

 

227

 

 

Освен това, по-скоро виждаме изходната позиция за настъпление, от която въпросната танкова група е достатъчно да извърши 10 минутен марш за вероломно нападение на границите на Донецката Народна Република и ще се опита да отсече град Горловка от Донецк, което се опитва много активно в последно време, да постигне командването на Въоръжените сили на Украйна.

 

Видео кадрите може да видите тук

 

 

 

 

 Михаил Андроник  специален военен кореспондент за News Front.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;