Президентът на Русия Владимир Путин отправи поздравление по случай 8 март

Президентът на Русия Владимир Путин отправи специално обръщение към прекрасния пол по случай международния празник на жената 8 март, отбелязвайки че именно в достойнството и милосърдието на представителките на прекрасния пол се разкрива душата на Русия. Държавния глава на Русия не пропусна да отбележи  заслугите и приноса,  както  на жените от военните поколения, така и  на съвременните дами, като добави, че мъжете в Русия се гордеят с тях и ги обичат.

 

9401_400x469_getImage_1

 

 

» Мили дами, сърдечно Ви поздравявам с международния женски празник. Този празник в Русия се отбелязва с особено топлота, така както никъде в света. Този ден е изпълнен с подаръци и цветя, с най-добри чувства към нашите майки, жени, дъщери, колеги в работата- към всички близки на сърцето ни жени»— с такива думи започна празничното си поздравление Владимир Путин.

« Жените ни подаряват живот, стоплят ни  с любовта си, подкрепата, грижата и вниманието си. И именно в жената, в достойнството и милосърдието й се разкрива истинската душа на Русия»— заяви най-обичаният президент.

 

» Особени думи на признателност бих искал да кажа днес на жените от военното поколение. Силата на Вашия дух, Вашия подвиг успяха да ни научат да бъде истински мъже, и да побеждаваме въпреки всичко. Съвременните жени са достойни наследници — всичко им се отдава и успяват навсякъде: да постигат върхове в професиите си, в творчетсвото, в обществената дейсност, в създаването на радушна, комфортна обстановка в семейството, да възпитават децата»- каза още в празничното си обръщение Владимир Путин.

 

 

» Вие, скъпи наши жени, имате непостижима тайна: успявате с всичко, справяте се с огромното натоварване от грижи, и оставате нежни, ярки, обаятелни. Вие носите в този свят доброто и красотата, светлина и надежда. Ние се гордеем с Вас и Ви обичаме»- подчерта президентът на Русия

 

 

» Още веднъж от душа Ви поздравявам с празника, желаю повече радостни дни и години. Бъдете щасливи!»- пожела Владимир Путин на нежната и прекрасна половина на човечеството.

 

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...