Някъде от пролетта и лятото на миналата година започна подготовката по изпълнението на план «Б» / «Б» като Балкани/ разработван от турски спецслужби и САЩ по овладяването на Европа чрез мигрантската криза.

Превръщането на Балканите в основен маршрут и коридор за прехвърляне на  бежанци от Африка и Азия в Европа за постигане на тотална дестабилизация на Европа, е част от операцията по овладяването на стария континент. А това е само стъпка от отдавна написания сценарий, който се изпълнява всеки ден. Човечеството ни е изправено пред предизвикателство: мир или война, и всички трябва да си даваме сметка за това.

 

99

 

Мигрантската криза,  като един от инструментите  за започване на война, се ползва пълномащабно, и все по-очевидно става за Европа, че овладяването на тази криза не е в интересите на този сценарий.  Дори напротив- мигрантската криза се разгръща поетапно, за пълното подчинение на Европа, а Европейския Съюз / който разбираемо не може да се справи с нея/, е политическото образование, което е изиграло ролята си и е изчерпано- а именно- да събере всички държави членки под една шапка, доброволно при това, за да се случи и Нато и разполагането на въоръжаване по Източна Европа, и за пълен контрол над тези държави и използването им срещу Русия.

 

Няколко факта с въпросителен знак.

  • войната в Сирия- Кой я започна?
  • войната в Украйна- Какъв беше поводът?
  • защо се разраства военно-политическата организация Нато?
  • кой финансира терористите?
  • кой печели от нелегалния бизнес на оръжия и нефт?
  • водят ли независима политика страните членки на ЕС?
  • кой има полза от слаба Европа, и кой печели от мигрантската криза?
  • от къде идват бежанците?

 

Тези и много още въпроси упорито не се задават в пространството, а се дават готови отговори, звучащи абсурдно и нелепо, които се налагат чрез средствата за масова информация, според сценария, който се изпълнява. И изхождайки от аксиомата, че всяка война започва с лъжа, истината се крие и ни заливат с информация, която да манипулира общественото мнение, и да го приспи.

 

Това, е реалността в която се намира човечеството ни днес, и единствения ни шанс да не допуснем изпълнение на сценария, е да търсим истината и да я казваме открито, защото просто друг шанс нямаме.

 

Бежанците

Сега голяма част от тях се разпределят през Турция и се прехвърлят към гръцките острови в Егейско море. След което се насочват на север в Германия и съседните страни.

 

Ако Германия, която благодарение на Ангела Меркел, основния прокламатор на идеята  на политика на «отворените врати» в Европа, държи някак предишните си позиции, въпреки сериозните потресения за немското общество в резултат на мигрантския приток, то балканските страни, започват да се превръщат именно в точките, които ще поемат удара на вълната.

 

Огражденията от бодлива тел и огради на Балканите не учудват нкого днес. Въпросът обаче, който излиза на преден план е свързан с фактическото затваряне на границите.

През февруари например, рязко се изостриха отношенията между Австрия и Германия, заради това, че Австрия ожесточи контрола по южните граници, което раздразни Берлин. Тогава австрийският канцлер заяви, че страната му няма намерение, да бъде превърната в чакалня за бежанците тръгнали към Германия, предлагайки на германците, щом са толкова гостоприемни и загрижени, да посрещат мигрантите от Гърция и Турция.

 

 

102

 

Македония затвори границата с Гърция за бежанците идващи от Афганистан. Затварянето на границите доведе до сблъсъци с полицията и бежанците, като се стигна до използване на солзотворен газ, масови безредици, коктейли Молотов и щурмуване на огражденията. С всеки изминал час междувременно нараства и потенциалната заплаха от хуманитарна катастрофа в Гърция, където вече са влезли над 30 хиляди афганистанци, като очакванията са за още 70 хиляди.

В петък канцлерът на Германия се срещна с президента на Франция Франсоа Оланд, след която обявиха на съвместна пресконференция, че ще работят за постигане на нормалното функциониране на Шенгенската зона.

Френският президент заяви, че вътрешните граници на Европа трябва да бъдат отворени, а външните защитени и пазени от нежелани гости.

8 държави от 26  членки на шенгенската зона върнаха контрола по вътрешните си граници и граничния контрол.

Правителството на Германия свързва всичките си надежди в борбата с мигрантската криза с Турция, като Ангела Меркел най-активно прокарва идеята за тясно сътрудничество с Турция.

 

И тук стигаме до изходна позиция: Турция. Фактите са такива: оказва се, че съвсем доброволно Европа е предала пълномощията по решаването на бежанската вълна в ръцете на Турция, която определено има план по разпределянето на мигрантите.

Следва продължение….

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;