Искат ли народите в Нато? Попитаха ли Ви за мнението Ви? Знае ли г-н Йенс Столтенберг какво мислят обикновените хора в страните от Източна Европа по повод членството и дали са съгласни?

Ако отговорът на всички тези въпроси е Не- поздравления! Значи, именно твоя глас има значение и сега е моментът да бъде чут.

 

85

 

Стартира акция с видео-послание » г-н Столтенберг, не искаме Нато!»- акцията е спонтанен отговор на незадените въпроси и непроведените референдуми в страните членки на алианса.

Кой може да участва?- Всеки, който има мнение и смята по въпроса и иска да го изрази.

 

Как може да се включите в акцията?

 

За да се включи всеки желаещ в акцията  » г-н Столтенберг, не искаме Нато» е достатъчно да подготви видео обръщение адресирано към Йенс Столтенберг, в рамките на минута, в което със свои думи да каже, мнението си и желанието си по повод членството на страната си в Нато/ като обръщението се записва на майчин език, тъй като структурите на Нато, разполагат с много и различни департаменти, които с удоволствие ще се погрижат за превода/.

По такъв начин, всеки свободен човек, ще може да запознае света с мнението си и да упражни правото си на глас.

Видео споделянето на посланията не изисква специални технически умения и  е достатъчно разпространение сред приятели в социалните мрежи и в собствения профил.

 

По такъв начин всеки гражданин на държавата си ще може публично и искрено да заяви собственото си мнение, а болшинството гласуве ще бъдат чути и видяни, без възможност за манипулиране и смяна на вота.

Искаш ли да се включиш? Запиши и изпрати  своето видео-обръщение към г-н Йенс Столтенберг, и участвай в съдбата на страната си!

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ;