Киберберкут продължава борбата си със западните окупатори на Украйна и техните марионетки. Както вече нееднократно заявявахме, Украйна се намира под тотално външно управление. Всички назначения и уволнения се извършват само с разрешението на западните гурута. Най-свежият пример за това е оставката на главния прокурор Виктор Шокин, която по телефона бе одобрена от вице-президентът на САЩ Джон Байдън.

 

Киевската хунта, както и техните покровители, не се интересуват от съдбата на украинския народ и благополучието на страната. Украйна се превърна в оръдие на американците във войната им срещу Русия. Много украински политици работят не в името на развитието на украинската икономика и повишаване на жизненото равнище на народа, а в името на някакви техни въображаеми победи над руснаците.

 

Западните спецслужби координират дейността и над правозащитните организации в самата Русия също чрез Украйна, в частност чрез народния депутат Антон Геращенко.

 

Хаквайки Геращенко, ние се добрахме до неговите марионетки — Фонда за борба са корупцията на Алексей Навалний, Елена Василева и Руслан Левиев, които в момента са обект на нашето по-нататъшно разследване.

 

Не изпитахме никакви трудности да разбием електронната поща, сайтовете, акаунтите и прочие, а и да изпратим послание до самия Руслан Левиев, който се представя за велик хакер и специалист по защита на информацията.

 

Както виждате, Левиев не е никакъв хакер и «защитник на информацията». Също както не е специалист по «анализ на открити източници». По заповед на западните спецслужби той пише налудничави доклади на базата на снимки от социалните мрежи и собствените си измишльотини. Подхранен от парите на Държавния департамент и Сорос, Руслан е изоставил напълно морално-етичната сфера и публикува снимки и имена на хора, фактически подлагайки ги на опасност. Хиляди са адекватните хора, които го призовават да прекрати тези «мръсни игрички, докато никой не е пострадал».

Имайки предвид липсата на морално достойнство у Руслан Левиев, ние няма да се поддадем на първосигнални рефлекси, а само ще ви представим персоналните му данни и снимки от личния архив на нашия герой-«разобличител», които ще ви демонстрират действителната му същност.

Истинското името на украинския «деятел» е Руслан Карпук, а не Руслан Левиев.

 

Роден е в град Бикин, Хабаровски край, завършил е лицей Номер 1 в Сургут. Понастоящем живее в Москва на ул. Херсонска 17, ап. 47. Телефон +7 926 970 5847.  Позвънете му, ако имате натрупани въпроси по темата за западните марионетки и мястото им в Русия и по света.

Фантазиите на Карпук-Левиев не се ограничават само с търсене на руски военнослужещи. Голямо място в живота му заема прогресиращата сексуална неудовлетвореност. Както виждате, той е любител на твърдите взаимоотношения. И никога не щади себе си.

Виждате, че той има и приятелка. Малко странна, както и самият той. Ето я и възлюбената — Мирия Сазонова.

Наблюдавайки това «‘чудо-момиче», разбираш, защо Руслан и до днес продължава да търси активно половинката си, както и да ползва секс-услуги.

Най-много се интересува нашият герой от малолетни момиченца, с които търси срещи. Снимките са от iCloud на Руслан:

След виртуалното общуване с малолетните момиченца Руслан оставя следите си върху екрана на компютъра и фотографира «геройството».

 

Фотографира дори целулита по продажното си туловище.

Това е само малка част от всичко, което знаем за Левиев. Като знаете, всяко действие поражда противодействие. Всяка продажна и некадърна западна марионетка от типа на Руслан Карпук ще бъде поставена на заслуженото й място. Ще продължим разследването си, както по отношение на него, така и по отношение на всеки, който случайно или нарочно е попаднал в мрежите на пропагандната машина на Антон Геращенко от Фонда за борба с корупцията.

Притежаваме цялата кореспонденция на Левиев за последните 5 години.

 

Ние сме Киберберкут! Няма да забравим! Няма да простим!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тагове: ; ; ;