Шокиращи разкрития на фона на разрастващата се криза в Близкия Изток — Саудитска Арабия има атомни бомби.

 

Уахабитското кралство публично призна, че притежава ядрено оръжие, с което имали намерение да защитават сухопътната операция на кралството и Турция по време на тяхната инвазия в Сирия.

 

По време на телевизионно интервю Даххам Ал-‘Anzi, когото виждате на снимката, обсъжда защо много хора от арабския свят искат да видят свалянето от властта на президента Башар Асад, както и тезата, че сухопътната интервенция не просто била необходима, но и задължителна.
Саудитска Арабия es

 

В контекста на предстоящата инвазия, Даххам Ал-‘Anzi посочил военното оборудване, с което трябвало да се гарантира успехът на двете сили — Саудитска Арабия и Турция — ракети, самолети и друго оборудване, с което се било сдобило уахабитското кралство, а след това Ал-Анзи казал следното:

 

«Ние имаме и атома бомба» и попитал интервюиращия: «Защо, според вас, са ни всичките тези оръжия?». 

 

После сам отговорил на въпроса си: «За да защитим арабите и мюсюлманите».

 

Интервюираният дори заявил: «Ние можем да проверим ядреното си оръжие само след няколко седмици»

 

Водещият реагирал и казал «Това са последни новини, не съм чувал такова нещо до момента».

 

Даххам Аль-‘Anzi отговорил: «Не, не са последни новини. Свръхдържавите знаят за това от известно време».

 

На картата виждате диапазона на действие на саудитското ядрено оръжие. Специалисти твърдят, че саудитците могат да хвърлят ядрена бомба чрез изтребителите си F-15 далеко извън диапазона на действие, показан на картата.

 

Данните за наличието на ядрени бомби (от 4 до 7) тези дни бяха потвърдени от екс-служител на ЦРУ, който в ефира на Fox News също потвърди, че самото ЦРУ има тази информация, но на този етап официален Вашингтон не я бил поискал, а всяко нелегално изтичане на информацията би коствала работата на служителя, който я направи публична.

 

Тагове: ; ; ; ; ;