В продължение на няколко месеца Турция предизвика огромен брой сериозни проблеми в Близкия Изток, а и в собствените си земи. Хванала под мишница членството си в НАТО, Турция го използва като щит, страхувайки се от евентуална неблагоприятна за нея реакция на Русия.

 

«Анкара не следва да преувеличава значимостта си за НАТО. Алиансън няма да й даде подкрепата си, ако тя започне война с Русия», — това са думи на министъра на външните работи на Люксембург Жан Аселборн, който даде да се разбере, че говори от името на няколко страни-членки на НАТО.

 

Примерите за злоупотребата от страна на Турция с членството й в НАТО са много. Преди пет дена, когато Турция започна артилерийския щурм срещу сирийските кюрдски опълченци в Сирия, чашата на търпението преля- Анкара обстрелваше частите на кюрдите с артилерията си, като я беше скрила зад бежанските лагери, които е спретнала от едната и от другата страна на сирийско-турската граница. Артилерията й гърми в чужда територия, като оръдията са разположени на 400 метра преди края на Турция.

 

В същото време 98-километровият участък от турско-сирийската граница, който се контролира от една страна от Анкара, а от другата страна от Ислямска държава, се продъни от военни камиони и други тежки военни машини, които спокойно преминават границата и навлизат в сирийска територия, за да окажат поредната военна помощ на джихадистите. Видеото, което направиха репортери, вече се завъртя в интернет пространството.

 

В мрежата се завъртя и още едно видео, което показва как британски ученички от небритански произход получават парична помощ, транспортирани са на територията на Турция с придружители, откъдето заминават за Сирия. Думите на придружителите също са изречени и запаметени във видеото. Ден преди това световните новинарски агенции пуснаха трето видео, в което се виждаха жени в съответното уахабитско женско облекло, които заявяваха, че ще се бият на страната на Ислямска държава. Женската част на ислямистите също бе създадена в Турция.

 

Световните агенции съобщиха също, че Турция вкарва в Сирия свои елитна чисти в подкрепа на джихадистите. Съобщи го вестник Гардиън.

 

Дори, както виждате, не споменавам за сваления руския изтребител и за зловещо разстреляния руски пилот — убит във въздуха от туркоманите, живеещи в Турция, които страната на Султан Ердоган така яростно защитава. На всичкото отгоре, вместо Турция да залови убиеца и да го завре в затвора най-малко, тя широко отвори вратата си за него, той си джитка из страната, дори с цялото си  безумно ислямистко безочие дава открито интервю за медиите. Т.е. гордее се със стореното. Къде беше справедливата уж власт в Турция тогава?!

 

И до днес Турция не каза на Русия «Простете ни, стана някаква грешка! Извинете ни, съжаляваме».  Точно обратното — наглата управляваща шайка в Турция продължава да тръби, че сваленият руски бомбардировач е нарушил въздушната граница на Турция, която била свещена крава, видите ли.

 

А защо тогава милион пъти нарушавате въздушните граници на Гърция, нагли ислямисти?! Защо дори си позволихте да направите някакъв парад на военните си морски таралясници в гръцки териториални води преди около месец?!

 

Защо се завирате в чужда земя — в Ирак имате военни части, в Сирия ежедневно вкарвате терористи и свои спецчасти?! Да не би да си мислите, че целият свят ви е бащиния?!

 

Е, докога световната общност ще мълчи или ще роптае тихо и под сурдинка около тази гавра с цивилизоваността?!

 

Да не забравяме, че заканите по отношение на кюрдите в Турция, в Сирия, в Ирак, а и невъобразимата гавра над живота на кюрите в района на Диарбекир и в други турско-кюрдски региони, вече няма равна на себе си.

 

Всички видяхме как се разстрелват посред бял ден от редовната турска армия мирни жители в региона на Диарбекир. Защо? Защото били кюрди…

 

На всичкото отгоре Ердоган е поставил под пълна зависимост болшинството средства за масова информация в страната си, арестува журналисти, учени, артисти…убива, бомбардира, разстрелва с тежки военни машини дори мирни жители, само защото са кюрди.

 

Странното е, че световните медии облъчват света с директни репортажи от изявленията както на Ердоган, така и на министър Давутоглу (който бе приет в България като Първи световен Везир, дори посети най-голямото висше учебно заведение в страната ни — Софийския университет. На събитието присъстваха всички висши управляваща и му ръкопляскаха), които призовават от Турция, а и от световни форуми към разплата с кюрдите, призовават турците за почти свещена война срещу народното опълчение на един изстрадал от вековните из зулуми народ, кълнат се, че няма да дадат град Азаз, намиращ се НЕ на турска територия, в ръцете на сирийските кюрди…

 

Апропо, това, че Довутоглу, който френетично нажежава обстановката в Турция срещу кюрдите, който казва от парламента, че «Както братята турци от Сирия са помогнали на турците по времето на Първата световна война, така сега цяла Турция се е изправила като мощен гръм на защитниците на град Азаз», бе приет от българската власт като човек от световна величина.

 

След всичките престъпления, които направиха тези двамата и цялата банда, които ги обслужват в Турция, българските политици, които посрещнаха с почести Давутоглу в Алма Матер, трябваше моментална да си подадат ОСТАВКАТА.

 

На всичкото отгоре, родната власт все още държи една персона от родния политически пейзаж, наричаща се последно Лютфи Местан, а по-преди, когато бе част от СДС, Владимир Зидаров, все още на свобода, макар същият новоосновател на нова етническа партия да бе уличен от ДАНС, а и от собствените си безумни действия на страхливец, набутвайки се от страх в турското посолство, в държавна измяна. Да, този човек е национален предател. И не само, че трябва да му се отнеме депутатския имунитет, а трябваше вече да е в затвора. По Наказателния кодекс.

 

Министър или Първи Везир Давутоглу, град Азаз се намира на територията на Сирия. За този град има думата официалната сирийска власт, а не ти.

 

Същото се отнася и за иракския Мосул — и там не си завирай ислямистката чалма, защото Мосул НЕ Е част от Турция!

 

С Мосул ще се разправя Иракската власт! Но, не, Турция изпрати и там военни, дори и танкове.

 

Защо не се постави цензура върху тези двамата терористи?! Защо се излъчват фашизоизните им призиви, закани и прочие по всички телевизионни канали, включително и по български такива, при това с милиони зрители?!

 

Това ли е европейската и световната цивилизация — да се поставят всички нормални човешки отношения и междудържавни норми в прахта, в краката на тези двама джихадисти, които държат властта на една цяла държава в ръцете си, а милионите зрители да се облъчват от откачените им мантри, внушаващи презрение на всички нормални човешки взаимоотношения?!

 

Защо СЕМ не се самосезира, щом в ефира на най-мощните национални български медии звучат гласовете на тези двама тирани?!

 

Нима родните медии имат афинитет към тираните?!

 

Нима родните главни редактори на новините не са чували за издевателствата на турската върхушка над собствения им народ?! Нима българското общество трябва да привикне да гледа и слуша диктатори?! А когато родните ни синове и дъщери се превърнат в агресивни палачи, тогава да обвиняваме семействата?!

 

Нима целият свят трябва да се превръща в заложник на неоосманистките амбиции не тези болни хора?!

 

Затова не е важно дали някой от НАТО ще скръцне със зъби на Бесните кучета от Анкара.

 

По-важното и наложителното е турският народ да се вземе в ръце и да отвее като мръсна плява от ръководния престол тази шайка престъпници, която превърна народът на Турция в посмещише!

 

По-важно е родните журналисти от големите медии да си ударят сами един здрав и прав по харддиска, пък дано най-после осъзнаят, че някои хора не трябва да се излъчват по национални медии, защото са вредни за собствения им народ и за целия свят!

 

Забравих да спомена, че в България върви масова подмяна на имамите в районите с мюсюлманско население, които говорили в джамиите, че «светът се нуждае от социална справедливост, от защита на бедните и изтерзаните, но от всичко това ще го спаси ТЕРОРИЗМЪТ». Това последното беше цитат, споделен ми от доста български мюсюлмани.

 

Къде е ДАНС, къде е властта в тази държава?! Това държава ли е или разграден двор?!

 

Разпищолили ми се разни и разнообразни турски мекерета из българската земя, все едно им е бащиния! Попеляхте ги българските турци от безумията си да ги лангъркате напред-назад през година-две с рейсове от Турция, за да влизате на техен гръб в парламента! Набутвате се при всички партии, които са на власт, в името на личните си банкови сметки, а собствения ви електорат го направихте на създърма!

 

Престъпниците трябва да бъдат там, където им е мястото — в затвора!

 

Държавата ни се напълни с една шепа кръгли бандити и криминални елементи с власт, с още една шепа реститути-кръвопийци, кланящи се на Америка и ненормалната изпедерастена и също крадлива европейска шайка. Всички останали са обикновени трудови хора, които ежедневно облъчвате с лъжливите си репортажи, с безумните ви алианси, в резултат на които собственото ни небе се охранява от чужди самолети, а в морето ни няма кьорав здрав кораб, да не говорим за армия и гранични войски…

 

Разграбихте България и я огризахте до кост, а народа го превърнахте в гладен, изпростял и озверял от мизерия роб, пък на всичкото отгоре вие, управляващите, се срамувате от народа си, че смята Турското робство за робство, а не за съжителство…

 

Анатема на всички вас, кръвопийци!

 

Анатема!

 

Който иска да направи от България «джамия» — било на Турция, било на САЩ, било на изпедерастената и малоумна Европа, която препълни собствената си цивилизация с «толерасти, гейове и средновековни мигранти, т.е. в бардак — много скоро ще се изправи срещу бруталността на обикновените трудови хора, които ще ги поставят там, където им е мястото. Едните по собствените им минарета, овъртолени в уахабитски чаршави и хавлии, а другите — в канафката на историята!

 

Ако трябва, ще пием наздравица отново от нечии черепи, както легендарният български хан, но тази държава и българският народ ще бъдат запазени!

 

Петя Паликрушева

 

 

Тагове: ; ; ;