20 февруари, Черна Гора излиза на протест под наслов » Срещу мафиотската власт и фалшивата опозиция».

 

Организаторите от движение » Свобода за народа», смятат че, целта на политическия театър в страната е, властта да продължи да функционира, несмущавана от опозицията, и консултирана от чуждестранни компании и организации, да спомогне за осъществяването на чуждите интереси, които  целят да вкарат страната в Нато, дори срещу волята на народа.

 

 

VY6H1ARECIQ

 

В началото на годината в Черна Гора се случиха няколко знаменателни събития.  След масовите антиправителствени  и антинатовски демонстрации, парламента на Черна Гора все пак гласува вот на доверие на премиера Мило Джуканович, въпреки  възгласите » Оставка», след което, пък  в Брюксел започнаха смело преговорите по присъединяването на Черна Гора към Нато.

Редакциите на News Front излъчват на живо протестните демонстрации на черногорци, които смело и отчаяно се борят за срещу агресивната политика на Нато, за да покажат истинското мнение на народа на Черна Гора.

Протестите продължават  и днес- гледайте на живо от мястото на събитието в реално време- какво мисли народът на Черна Гора и има ли кой да го чуе?

 


Очаквайте подробности по темата.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;