Системата за електронно противодействие „Щора” е сочена за непробиваема

Ракетата се удря в невидима защита.

В интернет активно се разпространява видео, което показва неуспешна атака по танк Т-90 на сирийската армия. В различни социални мрежи се е появило въпросното видео, което демонстрира ефективността на електро-оптическата активна защита „Щора”, която е инсталирана на бронираната машина. На кадрите се вижда как е изстреляна противотанкова ракета, която приближава целта, но преди самия удар рязко се отклонява нагоре и изчезва. Качеството на видеото не позволява точно да се идентифицира каква точно цел е трябвало да порази ракетата.
Авторите на видеото твърдят, че е заснета атака на терористите по танк Т-90, принадлежащ на сирийската армия, който е спасен, благодарение на руския комплекс за електронно противодействие от високоточно оръжие „Щора”.

 

На това видео се прави съпоставка на техническите данни на Т-90 и Абрамс и също става въпрос за електронната защита «Щора».

Не дай си боже двете свръх сили да започнат да си мерят военните възможности на наша територия, която е сравнително слабо населена, а и на никого вече не му пука за нея. Вижте следващия ужас, който дори е екологичен. Само прочиства терена от живи същества, без да заразява почвата и атмосферата.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;