Нещата около налагането на демокрацията в света върви по предварително изработения план. Финансовата мафия поетапно реализира плановете, които й спускат. Те водят към гибел на цивилизацията. За съжаление, паразитите не могат да живеят по друг начин.

 

Не бих писала отново и отново на тема «демократи», ако го нямаше това заветно НО. В редица световни и родни средства за масова информация зачестиха внушенията, че американската външна политика била погрешна по отношение на Афганистан, Ирак, Либия…

 

Считам, че няма никакви грешки в политиката на Големия брат. Това, което експертите наричат грешки, а зъл умисъл, предварително планирана операция.

 

Ех, как често в последно време американците започнаха да грешат, м?!

 

Ту не подкрепят един диктатор, ту бомбардират еди коя си страна, та дори телевизионната й кула…Спомни си Югославия.

 

Но, да оставим Югославия. Да си спомним за Афганистан. Подозирам, че вече сте забравили повода за окупирането на тази страна от американците.

 

А поводът беше терористичният акт от 11 септември 2001 година. Нали днес вече не вярваме за афганистанската следа при атаката на кулите-близнаци?

 

Не, вече не вярваме. Дори сме забравили повода за мащабния вой и грандиозната манипулация, която спретнаха американците, за да нахлуят и останат в Афганистан.

 

Тогава защо продължаваме да твърдим, че Америка еди къде си във външната си политика била сгрешила?! Не, не е сгрешила — Америка си изпълнява плана.

 

Защо им трябваше на американците да нападат тази така мизерна държава, наречена Афганистан?

 

Първо, на американците им трябваше окупация и война в Афганистан за контрол над региона и по-нататъшната дестабилизация на цяла Средна Азия.

 

Второ, на тях им е изгодно да си имат една огромна «бананова република», заета с производството на наркотици, защото цялата тази зараза рано или късно ще нахълта и в Русия, и в останалия свят…А на тях им е важна Русия — там ресурсите са невъобразими. За останалия свят важи същото.

 

Изходът от т.нар. операция «Несъкрушима свобода» в Афганистан можеше да се предрече още преди доста години. Може да се предрече и това, че там ще се пръкнат ислямистки радикали, които ще прогонят един ден всички американски марионетки. В бъдеще на привържениците на западната демокрация ще им остане възможността само да кършат ръце и да опяват, че афганистанският народ не е дозрял за свободата и демокрацията…

 

Това същото отдавна го слушаме и за т.нар. европейски ценности. И ние не дозрели, ех.

 

Между впрочем, подобни ценности господствали в Европа по времето на Средновековието. Предците на толерантните европейци съвсем искрено считали, че изгаряйки на клада красиви жени, извършват много полезно начинание. За цялото човечество имам предвид.

 

Инквизиторите били сигурни, че лишавайки човешкото същество от живот, това не е грешка, нито грях. Защото те считали, че така спасяват душата на съществото.

 

Е, не изпитвали жал към «вещиците», разбира се. Тук става дума за жал от страна на народонаселението. Защо не изпитвали жал? Защото народните маси, а и инквизиторите считали, че «вещиците» нямали души. Е, да горят тогава в огъня на инквизицията.

 

Хайде сега пак да си спомним за Афганистан. Или за Либия. Колко човешки животи бяха изпратени скоропостижно при свети Петър или при мюсюлманския му колега в резултат на агресията на Запада там?

 

А Ирак?

 

А за «революциите» в Египет, Сирия?

 

Защо свободната преса мълчи като ембрион по повод стотиците «жертви на демокрацията»?

 

Ах, да, това били само трагични грешки.

 

Той и Горбачов направил трагична грешка…,а?!

 

Веднага щом Горби ликвидира СССР, народите моментално започнаха да се връщат към изначалното си състояние. Имам предвид първобитно.

 

Оказа се, че народите са искали да живеят във… феодализъм. Боже, какъв пропуск! Каква нищета на социалистическия ум, толкова години да напъват народа да живее в свобода, братство и равенство, а той по същество си е мечтаел за феодализма — защото при падането на социализма хиляди бяха във френетичен транс от мечтата да положат голи бедъри на Хавите…, при това да са някакви чорбаджии, владеещи обширни феодални плантации по възможност от маслини или финикови палми, където да няма партийни секретари, т.е. без някой да им забранява каквото и да е. Свободни бедъри в свободни Хаваи на свободни от тоталитаризма феодали, със свободно плаване из финансови океани…Мечтаеха феодално да гребат без всякакви комунисти из дебрите на сините доларови вълни, дори да гълтат самите вълни. От долари имам предвид.

 

Мдаа, какви мечти! Друго си е да имаш повече от една жена и да не се налага да те изправят пред Другарски съд, например….

 

Друго си е да си имаш свои богове, а не някакви си …мумии по стените във формата на картини на Маркс, Енгелс и т.н. Сега спокойно можеш да се кланяш на който си искаш — кеф ти на Кришна, кеф ти на Буда, кеф ти на Аллах, кеф ти на…Баба Яга, ако искаш…Харе Кришнааа, харе-харееее! Харе-Рамааа, ….Яба-даба-ду!

 

Не бива да виним хората — нека се порадват на средновековието. В това няма нищо оскърбително — друго си е да въртиш мотиката и да блъскаш връз буците ката ден и да пришпорваш Белчо и Сувушка в 21 век…Друго си е мъжете да пасят овните, ако има овни, де…

 

Така огънят на цивилизацията ще бъде съхранен по най-естествен начин.

 

Близо до природата, искам да кажа. Надявам се усещате дивия ми сарказъм. Да припомня, та да не стават съществени словесни сакатлъци. Неразбирателства искам да кажа.

 

Тук дори няма и да отворя дума за строителството на американската демокрация по целия свят. Дори гък няма да кажа за общото между американската демокрация и жизненото равнище…

 

Нито пък за общото между американската демокрация и научно-икономическото развитие…

 

А пък за общото между американската демокрация и неоколониализма направо….ще мълча.

Щото няма общо, затова.

 

Е, май е време да започнем да различаваме обикновеното политкоректно словоблудство от жаждата да се изсмукват максимални финансово-икономически печалби по всевъзможни начини от народите от целия свят.

 

Т.е. дано между мученето на Белчо и Сивушка в пряк и преносен смисъл един ден прозрем, че ни използват като територия, макар да сме човеци.

 

Какво значат някакви си човеци, когато им е важна тяхната територия?!

 

Всичко останало е само словесна плява…на западните мисионери.

 

Успокой се, не плюй по автора. Ти не си западен мисионер, макар да употребяваш словесната му плява.
Западните мисионери не четат този сайт.

 

Друго си е да топлиш тлъсти телеса край огъня, на който гори тялото на бездуховната «вещица».

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;