Радан Кънев radan-kanevРадан Кънев заяви днес по bTV, че ще поеме отговорността да бъде десният кандидат за президент на изборите за нов държавен глава през есента.
“Ако вариантът да съм аз е най полезният, ще поема отговорността да съм аз. Ако най- полезният вариант е да е друг, аз поемам отговорността да се смиря и да му дам пълната си подкрепа“, — заяви лидерът на ДСБ пред bTV тази сутрин.
«При всички положения ще съм гарант на президентските избори да има десен кандидат, който да е фокусиран в сферата на сигурността, отбраната, правосъдието и прозападната политика»- добави Радан Кънев.

В най-скоро време обявяването на новия десен проект, върху който се работи, ще бъде обявен, — допълни Кънев. Той не се ангажира с конкретна дата за времето на обявяването на десния проект, но уточни, че това ще се случи най-късно за вота за президент на страната.

Шефът на ДСБ не изключи варианта Бойко Борисов сам да слезе от управлението на страната, за да предизвика предсрочни парламентарни избори. Лидерът на костовата десница допълни, че е повече от нормално и очевидно да има десен опонент, след като ГЕРБ са се самоопределили за балансьори.
По отношение на Меглена Кунева Радан Кънев изрече култовата фраза, че не е важно дали някой е бил в управлението на страната по време на НДСВ, «когато тази партия РАЗГРАБВАШЕ» България, защото това не било гаранция, че този човек задължително е лош. Затова той като Матросов защитавал с голи гърди тезата, че трябва да се обединят в блока на реформаторите.
Ако Радан Кънев  бъде избран за президент на страната, той ще е първият български президент-гей за цялата над 1300-годишна история на България, защото за съжаление принадлежността към тази общност се потвърждава от самото гей-общество. Тяхната позиция бе публично оповестена и предизвика хиляди коментари в страната. Радан Кънев отхвърли обвиненията и се закле, че е щастливо женен.
Умишлено няма да публикуваме разголените снимки на лидера на ДСБ, както и снимката с оголените и снимани задни части на лицето Кънев, защото може несправедливо да обидим синия председател.
И понеже Радан Кънев вече се самопредложи за евентуален кандидат за президент, в коментарите в сайта имате възможност да изразите позицията си по въпроса.
Вашите коментари ще бъдат изпратени на Радан Кънев за сведение, ще съхраним самоличността Ви.

Тагове: ; ; ; ; ;