Евгени Михайлов ovРазмисли на Евгени Михайлов по повод турското робство и турското съжителство.

«Наследник съм на стар еленски род, преселил се в София през 1902 г. Пра-пра-пра-пра внук съм на хаджи Йордан Брадата от гр. Елена — един от видните участници във Велчовата завера. Йордан Брадата е обесен през 1835 г. Той се е борил за свободата и независимостта на България.

Но хаджи Йордан не е бил роб!

На дарените от него имоти се издига църквата в центъра на гр. Елена. Там е и паметникът му издигнат от признателните свободолюбиви еленчани. Там и до днес запалвам свещ и полагам цветя.

Аз също не се чувствам потомък на роби.
«… син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе.»

 

Но…. Честито на робите! Получиха легитимация и признание.

А може би ще има звание заслужил или активен роб? Записвайте се, защото местата са ограничени».

 

Тук е мястото да припомним какво казва за Евгени Михайлов, който вече има собствено предаване в една нова телевизия, големият български актьор Павел Попандов.

Павел ПОпандов ov

— Eвгений Михайлов никога не е бил политическо лице. През целия си живот той е бил един елементарен обикновен хамелеон. Никой никога не е гледал сериозно на него. След като стоя един мандат в парламента, той реши, че трябва да вземе Киноцентъра, откъдето да краде. Стратегическата му цел беше да го приватизира. Затова тръгна да си прави и РМД. Но не успя. Това е Евгений Михайлов. Толкова е ясен и прозрачен, че няма накъде.

 

Лансират го хора от ГЕРБ, защото той обслужва интересите им в момента.

 

Михайлов не само не може да бъде полезен, той е вреден. Защото с флик-флаците, които прави и е правил през целия си живот, той вреди не само на обществото, но и на тези, които са му платили и го ползват за глашатай. Ами всъщност — нека им навреди!

 

Гравитира към ГЕРБ, просто защото си търси място. Иска да се намести някъде.

 

Той никога не е бил искрен. Михайлов е един приспособенец. Аз го знам кой е и изобщо не може да ме впечатли, камо ли да ми повлияе по някакъв начин.

 

 

Предполагам, че в момента си доизяжда парите, които е „спестил“ от „Бояна“.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;