В България щъкат американски и всякакви враждебни елементи, а нашите викат «Булгар, булгааар!»

Бай Ганьо garХора, аз съм много емоционална и бързам да споделя с вас всяко свое впечатление от новините на деня.

 

Та, гледам днес — ислямски училища в районите, от които т.нар. българска държава е абдикирала.

 

Държавата е абдикирала, но за сметка на това щъкат всякакви емисари и фанатици и пълнят главите на децата със средновековие и религиозни догми.

 

Едни млади и хубави момичета турнали забрадките и сричат Корана, който описва как Мохамед имал 15 ли не знам точно колко жени, а бъдещите имами вият аети на развален арабски и ти в един момент осъзнаваш, че Българи заминава на кино, докато Ганьо е зает да си купи лъскава ламарина и да построи къща, да омаа днес пет порции кебапчета с гарнитура и 4 литра бира от пластмасово шише, да прекрои две-три граници във Фейсбук и да достигне нови висоти в героичния жанр на приказки и тупане пред компа — «Булгар, булгар!».

 

В съчетание с щъкащите американски агенти и всякакви враждебни елементи — протестанти, центрове за демокрация, прозрачности без граници, говна без лимити и прочие българоубийствена сган, положението става отчайващо.

 

Докато Ганьо се чуди как да прецака друг Ганьо, малките чужди термитчета работят неуморно и къртят ли, къртят темелите на България.

 

А Ганьо дреме, щото е …вие кажете какъв.

 

Гражданка

Коментари:

Зареждане ...