Генерал Константин Попов vЗа първи път в историята си българската армия ще бъде командвана от американски възпитаник. Това е Ген. Константин Попов.
В понеделник, 8 февруари той става началник на отбраната.
Прозападни анализатори и сайтове пишат, че не било редно страната ни толкова години да се управлява от руски възпитаници. Те негодуват, че за 26 години «демокрация» само  ген. Симеон Симеонов бил завършил немска, а не руска военна академия.
Но какъв им е проблемът с руското военно образование, след като Русия в лицето на СССР е доказала пред света, че може да произвежда качествени военни, питаме ние и отговор не искаме, защото го знаем.
Прозападните български сайтове, чиито имена дори не искам да споменавам, отбелязват със странно прискърбие, че последният шеф на отбраната на страната вицеадмирал Румен Николов бил завършил военноморската академия в Санкт Петербург, а след това родната «Г.С. Раковски».
Много добре за вицеадмирал Румен Николов, бихме казали, уважаеми любители на западните ветрове и повеи.
А нима руските военноморски сили не са пример за подражание?! А нима руските военноморски училища не са доказали, че дават качествени плодове?!

 

Новият ни командващ армията ген. Константин Попов е завършил генералщабния колеж в Алабама. Е, сега той ще ни е поредният стратег и военачалник.

 

Някои вече го наричат наемник, други дори употребяват думата еничар.

 

Същите тези прозападни сайтове, които са доста в България, почти леят сълзи от негодувание, че, видите ли, било гавра след 12 години членство в НАТО войската ни все да се командва от руски възпитаници.

 

Дори им е странно, че след всичките тези ударили на камък «демократични» години 90 % от въоръжението ни все още било от СССР.

 

На това бихме казали следното: вижте какво, уважаеми, съветското оръжие е на световно ниво, с доказани бойни качества. Ако не ви се вярва, вижте какво правят ВКС на Русия в Сирия.

 

Или да ви пуснем малко видео-материали от военните учения на руската армия, м?!

 

Или да ви изпратим малко документални филмчета с автентични кадри от Втората световна война, в която съветското оръжие принуди армията на откачения Адолф да си говори сама.

 

Или да ви припомним, че дори и в момента в Сирия се използва И съветска военна техника, при това успешно, срещу терористите и разни прозападни уж умерени въстаници, които по същество са си ислямисти от класа.

 

Същите тези прозападни сайтове казват, че именно американският възпитаник ген. Попов бил голямата надежда за България.

 

За какво вие е надежда?

 

Ще ни направи щата Алабама ли ген. Попов?

 

Или ще накара родното небе да НЕ се охранява от чужди самолети?

 

А кой докара до фалит, резил и световен срам българските пилоти?! Да не би съветското оръжие?! Или Русия пак ви е виновна?!

 

Или Путин ви принуди да разфасовате качествената съветска техника, да се овълчите от жажда за пари, та сега да теглите кредит след кредит, за да купувате западните таралясници?!

 

А чии джобове се пълнят от прехвалените ви западни катафалки, с които евентуално ще напълните армията ни?!

 

То пък забравих, че вече нямаме и армия.

 

И за това ли ви са виновни съветските възпитаници?!

 

Защо ли си спомням, че по време на съветските възпитаници Българската армия беше първата военна сила на Балканите…

 

Пък едни други съветски възпитаници дори станаха космонавти и превърнаха Българи И в космическа сила…

 

Срам и позор за вас, предатели! Срам и вечен позор!

 

Но да се върнем към ген. Попов, американският възпитаник, който вече за радост на прозападната върхушка в страната, ще управлява армията ни. И ще потекат в армията, която е в рамките на един стадион, мед и масло, та дори Бойко Борисов ще замени маста от филията със сладката вкусотия…

 

Преди да замине за САЩ, ген. Попов два пъти бил командвал авиобазата ни в Граф Игнатиево. От Алабама се върнал с отлична диплома, казват.

 

 

 

Ген. Попов има два мандатни длъжности в щабове на НАТО — в Бидгошч в Полша и в Измир в Турция.

 

В Измир се срещнал с американския генерал Лий Макфан. Там прозрял истината, че бойната авиация не била елементарно средство за унищожение, а цивилизационен избор.

 

Майко мила и прозрението — сещам се как само един руски изтребител прелетя над трофея на американската флотилия преди няколко месеца и предизвика такъв шаш и паника, че в интернет все още се будалкат с американските матроси, предлагайки им да им изпратят памперси, понеже шокът бил толкова голям, че те масово напуснали след инцидента армията.

 

Толкова за качеството на обучението в Америка.

 

Видяхме колко е качествено — в Афганистан за 12 години САЩ не успя да създаде нормална и ефективна армия. Талибаните ги изталибаниха отвсякъде…

 

Видяхме качеството на американските военни и по отношение на многомилионната програма, която уж трябваше да обучава бойци срещу Ислямска държава, а от всичките 55 уж изучени от американските специални части мургавелковци останаха само 5, които баха убити на 2-та минута след влизането им в боя…

 

Бедна ни е фантазията колко десни откачалници има вече в България.

 

Нищо, ще изчакаме да стигнете тоталното дъно.

 

И тогава с всички предатели ще се разправи народът.

 

Ако трябва и с голи ръце.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;