НАТО- толкова привикнахме с » партньорската» паразитна думичка, в последно време, че даже не се замисляме защо все по-често «НАТО», звучи в ежедневието ни, почти като циганско заклинание.

Според изданието  The Wall Street Journal, Нато планира увеличение на числеността на войските на източния фланг.

( Да, страни членки в Източна Европа, вас въобще никой не ви е питал какво мислите по въпроса, съобщават ви просто факт, както на Югославия през 1999 и съобщиха бомби).

 

 

1

По данни на изданието, министрите на отбраната членове на Нато, планират вземане на такова решение, без да поясняват колко точно ще нарастват количеството войски и къде. Нато планира увеличаване на военнослужещите, като изрично ще даде заповед на всяка страна членка, колко точно военни трябва да предостави всяка страна.

Стъпката по увеличаване на военната численост за сега се отнася за Литва, Латвия, Естония, Полша- (която днес е участник в международния антинатовски  протест срещу войните, агресията и радикалния ислям.)

Именно днес 6 февруари, в Чехия, Словакия, Полша, Австрия, Германия се провеждат мощни антинатовски протести, акции срещу мигрантите и радикалния ислям.

 

Редакциите на News Front ще следят темата  за всеобщоевропейското обединение, което набира сила именно срещу Нато.

 

 

 

Протестните настроения срещу Нато обхващат вече не само Балканите, но  тръгват и по Европа. Протести срещу членството в алианса протичат днес едновременно в няколко европейски държави, които смятат да продължат, привличайки нови, и нови подръжници, организации и страни, за да се опълчат срещу военния блок.

 

 

Страните членки, все по-смело заявяват своята позиция срещу увеличаването на силите на Нато в Европа, настоявайки за излизане от военния блок. Организации, партии и граждани от различни европейски страни се борят с налаганата външна политика от страна на САЩ и настояват за излизане от Нато.

 

Докато САЩ и Нато продължават натиска си към различни страни, Балканите и Европа започват да се обединяват за да се противопоставят на алианса.

Антинатовските протести, които протичат в различни държави и остават без внимание повече от година от средствата за масова информация, продължават с нова сила, този път народите се обединяват и поддемат международно антинатовско движение. Очаквайте подробности по темата.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;