Ива Ивата 240_nПо повод информация в някои медии, че нашенка е вбесила Борисов на срещата в Лондон, получихме авентичния разказ на «нашенката»:

«Тази «нашенка» бях аз !

Залата беше с развален микрофон, аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен !

 

Нямаше шанс да взема думата, защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварителноq за да не забравя нещо.

Борисов каза :

«Не четете, аз мога да ви отговоря и без да чета»

След което аз отговорих, че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си, да го гледам в очите!

 

Промуших се между всички и застанах с лице към него!

 

Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон, че той е спрял трите руски проекта, които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта «Южен Поток», който щеше да й донесе 400 млн. годишен приход!

 

Другият ми въпрос беше, защо е казал, че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд., а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд.?!

 

Добавих и как ще върнем кредита — като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист, който да ни измъкне от това положение?!

 

Казах също, че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ?!

 

Също така му казах, че е лъжец, а правителството не е българско, а щатско-турско!

 

На Митов, който седеше до него казах само 2 думи,като незначителна фигура за мен и те бяха:

 

«Ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат «къдравата Сю»

 

Не съм чела от никакъв лист, докато разговарях с тях !!!

 

Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !

Ива Ивата

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;