Рон Пол j8Доктор Рон Пол е бивш кандидат за президент на САЩ, работи в американския Конгрес 22 години.

 

Той реши да запознае американците с очакванията си за следващата финансова криза в Америка.

 

Още в началото на 2016 година над един трилион долара бяха изметени от фондовия пазар. Това беше най-лошото начало за новата финансова година и най-дълбокият седмичен спад на пазарите за почти пет години.

 

Рон Пол твърди, че надигащата се криза ще бъде значително по-тежка от тази, която Америка преживя през 2008 година, защото в момента САЩ се намират на границата на реалната «валутна криза» — с такива мащаби, които не е имало над половин век.

 

Пол твърди, че е намерил начин за гражданите с каквито и да са политически убеждения да се подготвят за новата криза, запознавайки ги със своята инструкция за действия под формата на специални видео-презентации.

 

Малко са хората в Америка, които притежават такива познания за работата на правителството и финансовата система на САЩ, както доктор Рон Пол. Той е работил над 20 години в американския Конгрес. Работил е в Банковия Комитет на палатата на представителите и в Комитета по външните работи на САЩ.

 

Участвал е в разработката на над 600 законопроекта. Срещал се е с всички американски президенти в продължение на последните 40 години. Провел и хиляди часове на закрити заседания с висша степен на секретност.

 

Този истински експерт счита, че върху Америка се надига най-крупната валутна криза, при това много по-бързо, отколкото мислят някои.

 

Това ще бъде нещо много повече от сриването на фондовите пазари в близкото минало.

 

По време на неотдавнашната му визита във Вашингтон Пол каза следното:

«Целият ви начин на живот — как живеете, работите, пътешествате, излизате в пенсия и инвестирате…всичко това ще се промени. В значителна степен това ще се случи така, както болшинството хора въобще и не предполагат. Предстоят тежки времена за възрастните хора и за тези, които разчитат на фиксиран доход или пари от правителствата».

 

«Надига се беда — затова се убедете, дали вие, вашите семейства и всички, които са ви скъпи, са готови за това».

 

Всеки американец е длъжен да предприеме мерки, за да се подготви за новата неизбежна криза в Америка, — завършва апела си към американците Рон Пол.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;