Радан Кънев radan-kanevЦели 30 минути отдели Нова телевизия за Радан Кънев в неделния ден.

 

Нова телевизия реши да изстърже със спарче кирта по имиджа на Радан, когото в медийните и обществени среди вече наричат «провавилият се», освен прякорът, който осветли един от всеизвестните фигури в гей-движението у нас «Рада Дълбоката»..

 

Цял половин злокобен и почти мокър час «Рада Дълбоката» се обясняваше пред погледите на Лора Крумова и Галя Щърбева, че не е гей, че има семейство и много обича жена си. Двете журналистки не го контрираха с въпроса защо си е направил селфи на задните си голи части, т.е. на гъза си, казано по махленски, което селфи пратил на любовника си, а го гледаха умно. По понятни причини не искаме да публикуваме тез задни части. Има ги в преголямо количество из нета.

 

Във влажния и гъзообразен неделен следобед зрителите на Нова телевизия изтърпяха обстоятелствените оправдания на «Рада Дълбоката», който бе пределно многословен, обрисувайки хола на апартамента си.

Радан кънев 42

Радан Кънев се бе изтегнал на диванчето и разтягаше локуми за величието на Онзи министър, когото активните интернет ползватели наричат Пинокио, а за несведущите се налага да поясним, че става дума за бившия министър Христо Иванов. Радан, пак така полегнал като Тодора на диванчето, обясни и колко лош бил Бойко Борисов и как той, подобно на Ердоган към Путин, му забил нож в гърба. За нож в гъза не стана дума.

 

Радан толкова дълго обясняваше, че не е педераст, че това изглеждаше като клетва за  вярност пред някого. След пространните словоизлияния на Радан пред смълчаните погледи на Лора и Галя, синият «провалил се» си позволи да дава рецепти на българските политици — все едно беше лекар от Бърза помощ, който насочваше пациентите си към първата квартална аптека.

 

Реформаторът този  път сериозно защити Петър Москов — явно бе забравил, че в близкото минало го нарече предател, защото се бил изкористил да остане във властта и не бил човек на идеала и честта, за какъвто, вероятно, счита самият той себе си.

Радан Кънев Петър Москво 014 1

Лора и Галя от Нова дори му дадоха зелена писта да обясни колко зли вампири са медиите, които така злостно го критикуват, почти го въртят на шиш — като агне на Гергьовден.

 

Тук отново не стана дума за снимания гол гъз.

 

По едно време на зрителите им писна от задници и смениха канала.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;