Днес в София на площад Народно Събрание се събраха хиляди българи за да изразят протеста си срещу безобразията в страната. Общонационалната стачка срещу системата, срещу политическия капан на европейски и други  чужди стратегии, срещу безволието на политиците, срещу лъжите и опита да се пренапише историята.

 

 

20

 

 

 

Българинът излезе възмутен, за да напомни, че въпреки хаоса и проблемите в страната, все още обича родината си, че все още пази достойнството си и помни, че е наследник на велико и славно минало.

Портетът на един от най-великите символи на българския дух с укор гледаше към парламента и протестиращите искаха да напомнят, че не са забравили историята си и  не биха позволили да бъде осквернена.

 

3

 

 

Скандалното предложение и темата за турското робство и новия «толерантен» термин присъствие, засегна най-святото и народа реагира. И правилно разчел реакцията премиера поиска оставката на министърът на образованието.

 

 

Разбира се, че не мина и без провокации,които веднага бяха тиражирани в медиите- подставена група хулигани  с ножове, боксове заловена от полицията и други по-тънки и хитри трикове, които самите протестиращи знаят, че им се готвят, други медии пък силно намалиха числото на участниците- явно писали в началото когато хората започнаха да се събират.

 

4

 

Както и да се опитват да представят нещата- истината е само една, и всеки един от тези българи днес, излезли да размахат българското знаме срещу чуждата окупация, срещу безумните чужди решения, които са срещу нас, срещу това, че им липсва да видят смело и достойно политическо поведение- кой народ ще тръгне срещу управниците си, ако те действително го водят и пазят интересите му, и земята му? Всеки един от тези българи днес, независимо колко са били според различни медии, знае е със сърцето си, че е излязъл за да защити родината си.

Може би това е изводът от днешния ден, в който в различни столици различни народи излязоха за да протестират срещу политиците си, защото искат държавите им да бъдат независими.

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;