САЩ не могат да стоят спокойно дълго време, без да атакуват някак Русия, и още повече се разстройстват, ако не успеят да я засегнат.

 

А се стараят с всички сили, измисляйки и създавайки всякакви образи на Русия, опитвайки се да заставят целия свят да им повярва. Информационната пропаганда и хилядите долари, които се наливат в секретни отдели за да  разкрият тайната на  непонятната «руска душа»,  платените медии, които пишат по специално разработени програми за да създават илюзията за » голямата лоша Русия», задкулисните и открити провокации, целящи сякаш да предизвикат Русия,  претърпяват винаги неуспех, като слаба театрална постановка, или много глупав американски филм. ( но създават проблеми на целия свят)

 

 

От санкциите например проплака цяла Европа, а руския президент  Владимир Путин успя да укрепи вътрешните пазари и да сплоти народа си. Блестящо се справя и във битките със световния тероризъм, смело, с достойнство и с отговорност приема политически решения- опирайки се на основните морални понятия и човешки ценности.

 

 

Вежлив, откровен и скромен- обича да говори истината, конкретно и по същество, не шикалкави и не играе игрички, съвсем истински и винаги се държи с достойнство.

 

 

 

Обичат го хората. Светът му симпатизира и не случайно го нарича, най-влиятелния политик на планетата.

 

 

7

 

 

Защото силата и влиянието му е истината. Уважават силните и достойните- тук никаква пропаганда не важи, защото и силата, и достойнството не могат да се имитират. Защото това, е вътрешно състояние, което се чувства.

 

Не разбирайки това, САЩ още повече сякаш се комплексират и се опитват да докажат, че те са номер едно в света, най- най- големите, мощните, силните. Такова поведение е страшно, при липса на възпитание и страх от Бога. Докато САЩ се държат като тинейджър-хулиган, който може да си позволи да прави каквото си иска в света, не забелязвайки, че в този свят освен тях има други хора, държави, които имат правото да живеят, САЩ се опитва да заявят, че са господар на планетата- създаването на Нато, което не спира да се разширява, военните конфликти, които първо измислят, създават, за да имат оправдание да пострелят и да плячкосат земята, ресурсите. И много се сърдят когато някой им направи забележка. Направо никак не търпят на критика.

 

 

И докато САЩ си играе на война, Русия призовава светът към мир, и напомня, че всяка държава, всеки народ, има право да живее в мир, а когато мирът е застрашен и е изправен пред страшна катастрофа, да се обединяват усилията за стабилизиране.

И доколкото, това е така, все повече страни се вслушват и подкрепят Русия, от което САЩ изживява истинска драма и отново започва да търси внимание.

 

Отчитайки всичко това, от Кремъл просто от снисхождение направиха коментар на отчаяния и безвкусен ход (съвсем предсказуем дори),от страна на САЩ с пускането на материал в британската BBC, в който прозвучаха обвинения в корупция към най-влиятелния политик на планетата, президентът на Русия Владимир Путин.

 

 

В «оригиналния» план британска медия да излъчи американски министър, който сензационно заявява, че руския президент е корумпиран, и внимание: американското ръководство отдавна, знаело това, явно прозира американска надежда, че вече с това заявление ( по BBC) ще успеят да убедят света и всички ще повярват.

 

Познавайки подобен стил на действие, Кремъл направи лаконичен, достоен коментар за да подари минутка радост на САЩ, които чакат оценка на невероятното си заявление.

 

« Что се касае до съдържанието на материала представен от БиБиСи- чиста измислица и клевета, нямаща никакви основания«- съобщи пред журналисти прес-секретарят на президента Дмитрий Песков.

 

По негови думи, в Кремъл са свикнали с такива » американски сензации»,  или режисирани кампании, като подчерта, че все пак, изказванeто на американския министър в ефир, е официално обвинение, което изисква доказателства.

 

 

» Изказването на подобно обвинение от страна на министър на САЩ,  без да е подкрепено от конкретни доказателства, хвърля сянка единствено върху работата на самото министерство»- допълни Песков.

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;