Нюланд България 00Опорните точки на моето безпокойство са:

 

Президентът на няколкото българи се активизира да се самовъзхвалява колко е велик и какво трябва да се направи с бившите сътрудници на ДС, които били виновни за фалстарт-прехода.

 

Да си припомним какво се счита за успешен преход —  собствеността на над 90% от българите на собствени жилища да бъде драстично намалена на 30-40%, каквато се счита за „нормална” в страните завладени от „демо/но/крацията. Клинтън, ако си спомняте, 2 пъти инспектираше точно този „показател”.

 

Явно световната банка и МВФ ще бъдат затруднени при оценката на „дълготрайните активи” на България, които могат да бъдат залагани и консумирани „на зелено”.

 

Бойко Борисов отново се скри в миша дупка, явно изпаднал в депресия от получените нареждания от мадам Фък. За димка на пресата беше набеден здравният министър и ВСС, който беше започнал да имитира риформи, в защита на Местан и турското посолство. А може би и да е потънал в скръб по Южен поток, който, както разбрахме от „Газпром”, е окончателно прекратен.

 

Там изгоряха едни пари и някой ще си ги търси, а от ЕС се получи вместо обещаните милиони евро „тънко/ю/ Бойко” на Юнкер? Кой знае? Сега и вместо„тънко/ю/ Бойко” на Камерън, от МИ-6 отново раздухват  9- годишната сага с Латвиненко.

 

Явно Камерън дойде да разузнае от първо лице на какво се дължи фактът, че мигрантите заобикалят страната ни, въпреки, че последната може да се сравни само с разграден двор/зелена граница/.

 

КАТИЛИТЕ БЪРЗАТ да буферират задалата се при стоплянето 3 пъти по – голяма от миналата година „бежанска” вълна с/у едно„тънко/ю/ Бойко”.

 

Визитата на Фък беше инициирана след това.

Нюланд ББ c6

Според мене, ББ е успял да убеди Ками, че той лично е стабилизиращият фактор в България и като резултат се предприемат стъпки за неговото премахване, което успоредно с ликвидацията на „движението Ердоган”, дори без свалянето на Асад, ще доведе до нужната дестабилизация на региона, за да може да поеме без проблеми НЯКОЛКО милиона мигранти. И ква стана тя, с неговите камъни, по неговата глава /ще излезе, че ще набедят него за търсения кандидат за 4-ия тиранин, свалянето на който ще ни приближи до Армагедон-а/.

 

 

Финансовата стабилност на правителството в момента, основана на повишаване на акциза на горивата те считат за хрантутене не на В. Златев, а на „Лукойл” и в частност Русия.

 

На това се дължи и „феноменът Марешки”.

Системата загива — бавно, но сигурно .

Амин.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;