10362573_10206483518873228_8439190664859837508_n  Не режете клона Русия, за да не паднете връз чепа Турция, мили българоумници. Еврорусофобството се е изродило в някаква мозъчна дисфункция- виждат се избрани части от действителността и никога цялата картина. А общият поглед отвисоко разкрива ужасяваща прогресия- колкото повече намалява руското влияние в BG обществото, толкова повече се засилва турското влияние! Не европейското, не западняшкото, а именно анадолското!

 

Само вижте вестниците, а за турските сериали на Босфор тв да не говорим.

 

Реакциите по повод Кримската криза го доказват нагледно и картинно. У нас, тук и сега, в 21 век BG обществото се турцизира насилствено чрез властовия монопол на определени лица от етническата партия ДПС в политиката, силно свързани, както видяхме, с управляващия неоосманистки режим на Ердоган.

 

 Цели региони в държавата ни са дезинтегрирани, ислямизирани и сепарирани, българският език неофициално е почти забранен в Родопите, ни помен от интеграция, а нашите русофоби това не ги интересува. Все едно са преживели лоботомия. Занимават се с демократичните рефлексии на Путин. Защо посягал на Крим?

 

Нима администрацията на Клинтън беше демократична? Нима не тя създаде чрез война пластмасовата ислямска държава Косово в традиционно християнска Европа.

 

При това с вулгарна икономическа алчност. Екс-държавният секретар на САЩ Мадлин Олбрайт , архитектът на Косово, като един същински олигарх яхна косовските телекомуникации, а славният натовец ген. Уесли Кларк, бомбардировачът на Косово, се юрна да прави синтетичен петрол от косовски въглища, за да си подслади пенсийката.

 

Нима «демокрацията» на Буш, Обама, Саркози, Тачър и прочие, които ни за миг не се подвоумиха да пращат войски на други континенти, по далечни острови, да разсипват цели държави само и само да отстояват своите политико-икономически интереси, е демократична?!

 

Къде са демократичните ценности след Арабските пролети, преформатирането на Ирак и Афганистан?

 

Защо Либия се разпада като държава, нали махнаха «сатрапа» Кадафи?

 

Какво стана с Египет след Мубарак, Тунис след Бен Али?

 

Комай попропаднаха. 

 

Та, да се върнем на думата си, с какво всички западни лидери са по-демократични от Путин? Да, на двойни стандарти и на разтягане на локуми са ненадминати нашите братя от ЕС. И преди всичко са ненадминати по отстояване на собствените си политико-икономически интереси. Имат нужда да ни унищожат енергетиката и хоп — режат ни АЕЦ Козлодуй.

 

Имат нужда да ни съсипят военно-промишления комплекс, за да си пласират собствените оръжия, правят го. А защо не ударят военно-промишления комплекс на Турция, която на всичкото отгоре дори не е европейска страна? И на всичкото отгоре пряко участва в конфликта в Сирия. Защо не е заклеймена като агресор? Къде са санкциите на Запада? А ако Русия или ,не дай боже, малка България изправят глави да си защитят своите интереси, всякакъв род кривоумници скачат: олеле, нарушени са човешките права, не се спазват демократичните процедури…

 

А когато турската държава бомбардира най-безогледно близо 20 милиона кюрди, потиска ги, избива ги, не им позволява историческата правда да си изградят своя държава Кюрдистан, защо не се обаждате, защо не клеймите неоосманистите, защо не ходите да протестирате срещу турските посолства пред света?

 

Какво печелим ние от това Русия да не защитава успешно своите стратегически приоритети? Печелим ускореното създаване на държавата Булгаристан на територията на днешна България.

 

Този процес е стартирал и се поддържа от ръководната роля на чуждите агенти в българската политика.

 

Това печелим, самоцелни русофоби.

 

Отслабването на Русия, разсипването й, подчиняването й, разграбването й означава преразпределение на влияние, ресурси, територии…Ала да не мислите, че ние българите ще спечелим? Ще ни дадат някое газово находище в Сибир за собствена експлоатация?

 

Ще ни дадат дедовия на Чърчил, дето ни е пращал самолети да ни бомбардират наказателно от садистична страст, не от военна целесъобразност.

 

Турция иска части от Крим за себе си. Към Крим Турция също има османски претенции. Има претенции и към България, която овладява успешно вече 24 години.

 

Защото Турция е антируски плацдарм от столетия. Още от Кримската война през 1854 година. Тогава си партнира с англичани и французи.

 

Разбира се, че Русия ще си защитава интересите и в Украйна, и в Крим, и на Балканите. И в България, разбира се. По-добре тя да защитава своите интереси тук, отколкото Турция да го прави успешно.

 

Режеш клона Русия, падаш на чепа Турция, русофобе! Това е природен закон. Математика. Елементарна физика. Термодинамично равновесие.

 

САЩ, традиционният Запад, Полша, Украйна, Унгария, Чехия, Молдова и прочие имат интерес Русия да не е сила, ала ние без нея сме плячка за модерната турска империя с анадолска демография и американска икономика. Последните 24 години го доказват. Загърбихме Русия и у нас се формира управляваща класа от национални предатели, които си организираха еничарски корпуси от марионетки и овладяха държавата тотално.

 

Ала всичко това кривоумният български русофоб не го вижда. Той съзира само калта под нокътя на малкия пръст на Путин. Явно чепът Турция, начукан в дупката на лоботомираното му съзнание, му доставя някакво перверзно удоволствие.

 

Почва да ми се изяснява защо русофобът акламира гейсватбите.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;