Джихад БГ

Както виждате, това е учебник по Джихад на чист български. Учебникът е разпространен сред мюсюлманите в България. В ход е проповядването на «свещена война».

 

В последните седмици стана повече от ясно, че на независимия депутат Лютфи Местан и компания отдавна им дърпат конците от Турция. Това призна публично в национален ефир Главния мюфтия на България Недим Генджев. Той сподели пред зрителите, че турското Министерство на религиите финансира в страната ни 95 служители, които работят с мюсюлманите в България, под погледа на «благоверните» ни управляващи. Турското министерство изпраща в страната ни учители, пари, контролира работата на големите джамии, изпраща емисари-имами в малките населените места, при това новите имами са никому неизвестни, както споделят местни мюсюлмани. Така се промиват мозъците и на българските помаци, които не знаят турски, живеещи в Родопите, а и на турското население в България.

 

„Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и Джихад, а  проповядването  на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии“, каза още Генджев.

В годините на демокрацията в Родопите и Южна България абсолютно безконтролно, ненаказуемо и безпрепятствено навлязоха  ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален и войнствен ислям. В страната ни има и представители на  „Ал Уакф ал Ислями“, която е една от най-опасните ислямистки секти – групировки, твърдят запознати със ситуацията мюсюлмани.
В страната ни се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища. Издигат се минарета, въпреки вопиющата мизерия около тях.
Населението в забравените от държавата и който и да е Бог райони е крайно бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се подаряват дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват прилежно Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора.
Промиването на мозъци тече с пълна сила.
Възниква въпросът, щом в учебник на български се изучава Джихад, тогава нима в страната ни не се създават Джихадисти?!
До кога блаженството сред управляващите от ГЕРБ ще бъде пълно? Докато страната ни заври и закипи от религиозни терористи ли?!
Нима сигурността на българския  народ не е по-важна от вече над 25 — годишното национално предателство?!
Време е управляващите да кажат, има ли план Турция да отреже територии от държавата ни, има ли план съседна ислямистка Турция да превърне страната ни в буре с барут?!
Време е и президентът на България Плевнелиев да отговори пред народа: гореописаното заплашва ли националната сигурност на българската държава и пасивността му по този въпрос е ли национално предателство.

Тагове: ; ; ; ; ; ;