Лиза Германия ce6Не утихват протестите срещу бежанците в Германия. Новата вълна протести започна след съобщението за изнасиленото момиче от руско семейство, съобщават германските медии.

 

Руснаците, които живеят в Германия, настояват правоохранителите да накажат виновните и да гарантират сигурността на гражданите.

Тази вечер на протест излязоха стотици руснаци в подкрепа на изнасилената руска ученичка.

Руснаци протест Германия 3_

«Няма да се предадем, ще се борим. Ще се защитаваме, ще се борим за нашите деца. Това трябва да се ликвидира из корен», — каза по време на протеста Елена Бритик.

 

Роднините на пострадалата 13-годишна Лиза твърдят, че момичето действително е било изнасилено от араби-педофили, които са държали детето повече от едно денонощие в плен. Берлинските правоохранители опровергават твърдението и не възбуждат наказателно дело, предизвиквайки с това народния гняв.

 

«Полицията опровергава, защото е получила нареждане отгоре. А къде беше полицията на Нова година в Кьолн?», — възмутени са участниците в протеста.

 

Наетият от семейството адвокат също обърнал гръб на пострадалото момиче, защото не виждал в тази история нищо криминално, макар другите му колеги, независимо от всички противоречия, както и преди наричат случая вопиющо престъпление.—

 

Не откривайки защита от тези, които трябва да пазят покоя на гражданите, жителите на района, който в момента е обграден от лагери на бежанци, решили сами да организират народни патрули.

Юрий Рогалский: «Не е задължително да бием някого. Просто ще излезем навън и ще покажем на цялата тази маса, че сме готови да се защитим».

 

Но преди да се предприемат горните действия от страна на руснаците в Германия, ще бъде пробвана още една възможност хората да бъдат чути от самата Меркел, която, както знаем, добре разбира руски.

Този неразрешен митинг е наричан от участниците само репетиция за грандиозния народен протест, който ще се състои тази събота пред резиденцията на федералния канцлер Ангела Меркел.

13-годишното момиче Лиза е било изнасилено от трима мъже с «арабска» външност. Тя е изчезнала преди влизането в метрото, с автомобил е била поставена в квартира и изнасилена от тримата върху матрак. След един ден  момичето е било изхвърлено на улицата. Семейството и момичета са в шок.

Близки до семейството твърдят, че полицията оказва натиск върху 13-годишната Лиза и семейството й да обяват официално, че Лиза е била съгласна за случилото й се групово изнасилване.

Наказателно дело и до момента не е възбудено.

Тагове: ; ; ; ; ;