Гей okБританското разузнаване МИ-5 е признато за най-приятелски към гейовете работодател след допитване, проведено от организацията  Stonewall.

 

В рамките на допитването сред 60 хиляди сътрудници от приблизително 400 организации респондентите са отговаряли анонимно на въпроси за развитието на кариерата, връзката с колегите и други фактори, влияещи върху работата им, предаде БиБиСи.

 

«Разнообразието е жизнено важно за МИ-5, не само защото ние действително представляваме обществото, за чието благо работим, но и защото разчитаме на навиците на най-талантливите хора, без значение какви са те», — заяви шефът на МИ-5 Андрю Паркър.

 

На второ място в рейтинга се оказва банка Lloyds, а на трето Националната асамблея на Уелс.

 

До 1990 година в МИ-5 не са били приемани гейове, защото се е считало, че са податливи на шантаж.

 

През 2008 година стана ясно, че британското вътрешно разузнаване МИ-5 набира агенти сред хомосексуалистите и иска да позволи на своите служители да бъдат по-открити за сексуалността си, съобщи тогава вестник «Файненшъл таймс«. Тогава МИ-5 призна, че разузнавателната служба на Великобритания следва примера на много инвестиционни банки и работодатели в частния сектор. Службата за сигурност през 2008 година нае правозащитната организация «Стоунуел», за да насърчава набиране на повече хомосексуалисти за служители и да помогне за създаване на по-добра среда за агентите хомосексуалисти. Договорът със «Стоунуел» бележи значителна промяна в позицията на МИ-5, отбелязва вестникът. До началото на деветдесетте години на хомосексуалистите беше забранено да работят на важни постове в дипломацията и сигурността.

 

Учените са доказали, че истинският хомосексуализъм е вродена ориентация, а не свободен избор на човека, с изключение на случаите, когато това става по принуда или момчето просто следва модата. Според учените, които се занимават с темата, процентът на гей-мъжете с вродена ориентация в света е приблизително толкова, колкото и процентът на хората с рижа коса — около 4-5 %.

 

Ако ембрионът е момче и на възраст 6-8 седмици и получава достатъчно мъжки хормони, той ще израсне обикновен мъж. Но ако този ембрион в добавка към традиционно мъжкия хромозомен набор (т.е. към двойката XY той получи повишена доза женски хормони (например като следствие от стрес, генетични особености, хормонално лечение на майката в момента на зачеването и в ранния стадий на бременността), това момче може да стане мъж, на когото ще са присъщи известни особености на женско мислене и поведение. Ако в тези хормони е имало явен излишък, ще се получи човек с женски мозък по структура, но в мъжко тяло (тъй като получените хромозоми са  мъжки). Когато порасне, той най-вероятно ще стане хомосексуалист или транссексуален.

 

Смята се, че 80-85 на сто от мъжете имат мъжко мислене, а у 15-20 на сто умът е в известна степен феминизиран. Много от последната група получават неправилна сексуална ориентация. Неправилна, защото за тях тя не е вродена, генетично обусловена, а придобита.

 

Затова процентът на биологичните гейове е 4-5, а реалните хомосексуалисти и «бисексуални» е много по-голям.

 

Около 10 % от жените имат мъжка нагласа на ума.

 

През 2005 година в България избухна един от гей-скандалите в парламента.

Ето какво се случи тогава:

Филип Димитров 2

Лидерът на «Атака» Волен Сидеров нарече от трибуната своя колега Филип Димитров хомосексуалист. Преди това обаче бившият премиер го предизвика, като нарече хората на Сидеров «фашизоидни елементи» заради антинатовската им риторика по време на дебатите по Закона за изпращане на български въоръжени сили извън територията на страната.

«Димитров говори тези неща в битността си на една тежка хомосексуална зависимост», заяви Сидеров.

 

Той призова спецслужбите да се заемат с агентурната зависимост на депутатите от бившата ДС.

Не е само Филип Димитров, а и други, които са готови да направят всякакви услуги на своите господари», каза Сидеров.

«Засрамете се!», наскачаха депутатите от НДСВ.

Депутати от всички цветове затропаха по банките: «Вие сте позор за българския парламент!»

 

 

Зам.-шефката на НС Камелия Касабова изгони Сидеров от залата. Това не го спря и той продължи скандала в кулоарите.

«Човек, който е в някаква зависимост — хомосексуална, наркотична, е опасен за България», каза Сидеров.

Той призова да се свали имунитетът на Димитров и да се види за кое чуждо разузнаване работи.

Тагове: ; ; ; ; ; ;