Така нареченият политически елит в Украйна, неведнъж  хвърля в шок съзнанието на нормалните хора.

Представите за водене на политика в Украйна, навеждат на мисълта, че  колкото по-абсурдно, скандално и нелепо е поведението на хората взели властта в ръцете си, толкова по-уверени са в правотата си.

 

 И най-тъжното е, че единствените, които страдат от последствията на политическата шизофрения и неадекватност, са обикновените украинци, украинския народ, който се оказа заложник в безумната игра на шепа безскрупулни и безотговорни хора.

 

 

 

Хора, които дотолкова са се увлекли в страшната си игра, че изпитват сякаш нездраво удоволствие да демонстрират без грам притеснение своята безнаказаност пред всички, с действия и изказвания.

1

 

Секретарят на Съвета за национална безопасност и отбрана на Украйна , Александър Турчинов е типичен пример за това.

Неотдавна Турчинов заяви, че Русия води хибридна война срещу Русия, Европейския Съюз и Турция, като според него доказателство са измененията  в стратегията на Министерството на Отбраната на Руската Федерация.

Турчинов бил силно развълнуван и обезпокоен от предислокацията на войските и военната техника на Въоръжените сили на Русия.

 

» Мога да направя извод, че и през 2016 година Русия ще продължи хибридната война не само срещу Украйна, но и срещу Европейския съюз и Турция. И това се прави за отслабване на позициите на тези страни за да бъдат заставени да сътрудничат с Русия, спазвайки нейните условия в

» борбата с тероризма»- заяви Турчинов добавяйки, че руските войски били обкръжили Украйна.

 

 

Заявления в подобен стил, са запазена марка на украинската власт, която пропуска да говори за това как ще помогне на украинците през зимата, дали ще плати пенсиите и социалните помощи на гражданите, докато е заета да показва своята лоялност към западните партньори повтаряйки колко е лоша Русия.

И тази » лошата» Русия, продължава да прояви грижа към населението на страната, изпращайки хуманитарна помощ, осигурявайки отопление, тъй като народа там страда и е оставен на произвола на съдбата, а единственото с което се занимават политиците е как да получат западно благоразположение и да усвоят поредна финансова порция.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ;