Представяме ви една скромна серия от автентични снимки на действащи политически лидери в светлината на последните световни събития.

Авторите на снимките не са ни известни, затова си позволяваме да ги публикуваме без тяхното разрешение — в името на сериозното и показателно въздействие, което имат изображенията.

Кръстихме публикацията «По лицата ще ги познаете», защото името напълно съответства, според редакцията, на политическата ситуация, в която се намират същите тези световни лидери.

Приятно гледане. Ако имате предложения за втора серия, изпращайте ги.

Тук Ангел Меркел има проблеми с бежанците

600Тук Обама се прави, че съчувства на Оланд за шарлитата. Всъщност, и Оланд се прави, че съчувства на близките на жертвите.

0А тук се срещат тримата лидери — на Великобритания, на Франция и на Германия. И тримата имат вид на претаковани, с извинение. Не знаем повода за «претакованото» им състояние, но е факт, че някой почти преди миг ги е прецакал. Можем само да гадаем кой е този никаквец.

90Тук Обама пуска сълза. Иска да каже, че оръжейното лоби вече няма да бъде фактор. Запазваме мълчание…и за сълзата, и за оръжейното лоби, защото не ни се говорят  и слушат глупости.

352776_600А това е един шейх от Персийска залив. Шейховете, освен, че са уахабити, освен, че приемат Ердоган, който уж не е уахабит, пък ходи да се кланя в Мека по…чаршаф, та, на персийските шейхове дори котките им са големи. Освен нефтените кладенци. Искаме да кажем, че не е добре човек така яко да изтрещява.

3_600Тук Обама сега пък утешава Меркел. Заради «честитките» в Кьол. Въобще, тоз Обама голям утешител го дава. Същински баща Терез.

303_600Тази снимка е от преди няколко години. Тя доказва, че никога не трябва да се вярва на прегръдки и целувки, защото е повече от ясно, че дружбата между такива хора е от ден до пладне. Искаме да кажем, че когато заговори жаждата за власт и пари, някои хора стават пълни пердета.

7_600А това е наш бат Бойко — по време на маршировката в памет на горките шарлита. Изглежда като бай Ганьо в Европа, както го описа някога Алеко Константинов. Искаме да кажем тук, че не е достатъчно да се потъркаш в левия крачол на някой европейски политик, за да придобиеш цивилизован нрав. Цивилизованият нрав не бе виден сред маршируващите, това първо. Човечеството видя там лицемерие и цинизъм. И второ, цивилизованият нрав, бат Бойко, се придобива от подходящите гени и от подходящото социално въздействие. В нашия случай, средата е определила напъна на съзнанието да се поотърка в крачолите на европейските гноми. На първата снимка виждате как бат Бойко се целува с президента на Франция Оланд, който продължава да се прави, че скърби за шарлитата. На по-заден план виждате настоящия президент на Украйна — бомбонения олигарх Петро Порошенко, който дойде на власт чрез военен фашистки преврат, подкрепен от САЩ и същия този Оланд и други подобни….недоразумения.

Боко Париж 2_nПорошенко Шарли 7_nНа горната снимка виждате уж скърбящите за Шарли Ебдо. Някои от тях са доста весели, други дори махат приветливо с ръка. За какво махат, след като джихадисти убиха едни хумористи, не знаем. Да, не е хубаво човек да ходи на погребение и да се хили все едно гледа филм на Луи дьо Финес.

На долната снимка пак ви показваме бай Ганьо в Европа. Скърби. Ама се вижда, че не доволен, че е в тълпата, а не на предната редица. Ех, суета.

Боко Париж_nТук отново Той. С главно Т. Прави се, че не вижда фотографа, т.е. позира. По погледа му става ясно, че се прави, че разбира човека, който е в гръб. Ама ние знаем, че нищо не е разбрал. Ми, кво да направим — матриал.

Боко Париж_нnА това е президента на Франция Оланд с президент на Русия Владимир Путин. Оланд нещо се прави на интересен. На Путин, както по всичко личи, извънредно мощно му е писнало от тази френска франзела. Ако Оланд беше продължил още миг, рискуваше да бъде разпънат и почти препечен на плочките ….като кремвирш в тостер.

9_600

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;