В интернет пространството се завъртя шокиращо видео. В един от столичните ресторанти в  Киев по време на фирмено парти за Рождество, е заснето потресаващо с циничността си видео, постъпка изпълнена с ненавист и безумие.

 

 

Новогодишно парти  организирано под наслов » Удар в гърба» като препратка към трагичния случай със  загиналия руски пилот при свалянето на Су-24, е и скандалния повод за празнуване.


Украинските » патриоти» русофоби организирали вечеринката, разиграват сценка на екзекуция на руския пилот, и под възгласи » Слава Украине» — или » Слава на Украйна» и характерния музикалех фон за ИДИЛ

( музика нашид) мъж облечен в традиционна украинска носия ( вишиванка) прокарва нож по гърлото на човек стоящ на колене , имитирайки по този начин известните по целия свят екзекуции, които извършват терористите от ИДИЛ.

 

» И така ще бъде с всеки руснак, който дойде на наша земя. А аз Ви предлагам да се веселим и да сме по- весели от този руснак, » се обърна към присъстващите един от организаторите на сценката и водещ на скандалната вечеринка, носещ превръзка със стилизирана свастика на ръката.

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;