На 1 януари над сто немски жени само в един град бяха унизени. Брутално.

Нападнаха ги стотици бежанци-мигранти. Блъскаха ги, грабеха ги, опипваха ги, изнасилваха ги…Тези жени вече са ликвидирани душевно. Да, тези немски жени вече в съзнанието си са нищо повече от парцали.

Изисканите белолики немкини бяха приклещени на гарата — там, където преди и след изнасилването им смуглите бежанци срали и пикали. Да, това последното го потвърждава полицейският доклад. И където същите смугли мъже от юга тропосвали железопътните линии на Кьолн на гьоторе. Полицията и това е описала в прословутия доклад.

На немкините не им помогнала и кадедралата, пред която се били събрали, за да отпразнуват идването на Новата година. Не знам дали са потърсили помощ от добрия дядо Боже, но се вижда, че той само е наблюдавал бруталното търкаляне на германките по студения кьолнски асфалт.

Бежанците били много. Били млади — от 15 до 35 години, посочва отново полицейският доклад.

Медиите пишат, че те «обкръжили момичетата, задявали ги първоначално, а после започнали да ги опипват, късали дрехите им, ограбили ги». За бруталното изнасилване медиите не говорят. То се подразбира, понеже над 100-те жалби към полицията доказват, че изнасилванията са факт.

Това горното е нещо като стерилен разказ за случилото се. Да, стерилен — като в аптека. Там всичко е подредено, интериорът е изчистен, излишества липсват.

Затова и в разказа липсват излишествата…около унижението покрай изнасилванията.

В болшинството жалби, обаче, пише следното: «хванаха ме за половите органи». Това вече не е стерилно.

Сега си представете, че сте млада жена, девойка или жена на каквато и да е възраст — при това сте родена в цивилизована Европа, с добро възпитание сте, с добро образование сте, с добра професия, със семейство или с любим. А пред себе си имате едни такива тъмнооки, тъмнокожи, миришещи на алкохол и дрога …същества, които без ваше позволение решават, че имат право да опипат половите ви органи, а след това да си доставят някакво удоволствие чрез същите ваши вече опипани полови органи.

Немските фройлани били напълно беззащитни. Беззащитни били и мъжете или момчетата, които ги съпровождали, за тези, които имали съпровод.

Нещо като агнета, обградени от хиени, на които им текат лигите при вида на белите и вакло подстригани и вчесани мекички агънца.

Нито един немец не направил мащабен и гръмогласен скандал, когато изнасилвали приятелката или жена му — така, че да го чуе дори дядо му Боже от величествената катедрала.

Почти съм убедена, че това нямаше как да се случи с българските мъже — да обарват, да късат дрехите на жена му, а после да я изнасилят, а българският мъж да стои без да спретне грандиозен бой с колкото и да са смуглеци…Това не мога да го допусна.

Твърдението ми, че немските мъже са били безсилни, се основава на фактите от полицията. Там твърдят, че не са чули никакъв шум. Нито грохот, нито нещо подобно на грохот.

Т.е. масовата гавра била тиха. Дисциплинирана гавра.

Сега да хвърлим едно око върху управляващата Кьолн.

Гражданите на Кьолн си избрали за кмет госпожа Хенриет Рекер. Тя е зелена по идеологически убеждения, доколкото зелените могат въобще да се похвалят, че имат някаква идеологическа идентичност.

Е, вижте още веднъж какво измисли тази зелена гъба, както наричам презрително зелените, и си направете извода за следващите избори. Зелената гъба фроу Хенриета измисли следното, казано като препоръка към немските жени:
«Винаги има възможност да се запази определена дистанция, която да е по-голяма от една протегната ръка. Винаги има възможност по собствена инициатива да не се търси близост с непознати хора, с които не сте в близки отношения».

Вероятно и на немските жени им идва отвътре това, което и на пишещата тези редове.  Макар немските жени да не са родени на Балканите.

Само не допускайте мисълта, че германските фройлани са предизвикали сексуално смуглеците. Не, не са. Защо не са? Защото в Германия по Нова година е доста студено.

Със сигурност германките са били сериозно облечени — от главата до петите. Със сигурност са им се виждали само лицата на момичетата. Дори пръстите на ръцете им са били скрити, защото по всяка вероятност са били с ръкавици.

Сега си представете, че тези дебели зимни дрехи едни такива смуглеци, които са се натресли в собствената ти държава, започват да ги дърпат, да ги късат…, за да се доберат до бялата ти плът. Не знам дали са викали германките или от срам са мълчали и тихичко са протестирали -за да не се излагат пред погледите на преминаващите покрай тях. Вероятно са направили всичко възможно, за да не позволят тази гавра с телата и душите им, но силите на една жена са значително по-малки от тези на който и да е мъж.

Накратко казано, германките били тихо изнасилени. Тихо. Покрай гомната на гарата. Около катедралата. Която вече не била величествена. Почти пред погледа на дядо Боже.

Аллах позволява ли изнасилването? Питам и отговор не искам, защото божествените дела тук нямат нищо общо.

Ако оставим божествата, едно нещо не ми е ясно — защо тази зелена гъба фрау Хенриета е все още кмет на Кьолн?!

Тя трябваше вече да е свалена с шутове.

С шутовете на майките и любимите на тези осквернени германки.

Немската полиция е толкова безсилна, че на този етап е видяла извършителите чрез снимки и видео-кадри, но не знае нито едно име и нито един адрес на удовлетворените на Нова година смугляци.

Полицията не е застреляла нито един смугляк. Дори няма до днес нито един арестуван.

И министърът на вътрешните работи, апропо, трябваше вече да бъде прогонен с шутове. Без значение, че сега, при свършен факт, той се прави се спасител на нацията и крещи, че иска незабавна депортацията на злосторниците от юга.

Но една друга оставка вече трябваше да гърми по световните медии — тази на фрау Меркел.

 

Тя пусна в Германия 1 милион мигранти. Ритуално отвори вратите, където бяха скупчени белите агънца и пусна през вратата изгладнелите хиени, като преди това остави агънцата без кучета-пазачи.

Да не забравите, че в Германия не е като в България — там хората са толерантни, обикновено са тихи, дисциплинирани, дори хартийките си хвърлят в кошчетата за боклук, а не като при нас — където ни видят очите хвърляме фасове и т.н. И в това агнешко племе либералната гъба Ангела Меркел изведнъж вкара 1 милион проточили лиги за бяла плът хиени.

Нищо неочаквано, апропо, когато държавата ти се управлява от гъбясали същества.

Друго не можеше да се очаква, фрау Меркел. Това ритуално изнасилване го очакваше целия свят. Да, само за болните и продажни европейски чиновнически либерални мозъци всичко това с лигите при хиените и с агнешките фройлани беше неочаквано.

Имайте предвид и друго: в злополучна либерална Германия бяха пуснати не мъже-герои, борци, революционери и т.н. обвеяни с ореола на южната слава мъже.

В тиха, дисциплинирана и преяла от капитализъм Германия бяха пуснати отрепките на Юга — страхливците и дезертьорите. Истинските мъже от Юга са на бойното поле.

Бият се. Воюват на живот и смърт. Убиват ги. Но те предпочитат да ги убиват, защото искат свободата си.

В Европа пристигнаха лекетата. А Европа е толкова тъпа, че ги прие като герои.

Когато лекетата видели, че ги смятат за герои, помислили 2 дена и решили, че им е позволено да кензат на гарата. «Вероятно кензането по улиците е позволено в Германия», помислили лекетата, когато фрау управляващите на Германия ги посрещнали като герои.

Така се случва винаги, когато един мъж не е разбрал дали е конска зелена муха или майски бръмбар. Понякога цял живот мъжете не могат да разрешат тази дилема.

Обикновено си проличава в процеса на кацането на насекомото — ако си майски бръмбар фъркаш по цветята. Ако си зелена конска муха — стигаш само до лайното.

Така и със смуглите лекета от Юга — цивилизована Европа ги прибра като майски бръмбари, но те се изсраха върху метеното.

Германия е отписана.

Там предстоят погроми.

Защото когато години наред превръщаш една цяла държава в инфантилна изтривалка на Америка, така се получава.

Искам да кажа — Добре дошли в ада! Който сами си сътворихте.

Тъпаци!

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;