Отношенията имат огромно значение за човечеството ни. Не случайно човек не живее сам на тази земя, и именно в трудните минути няма нищо по- ценно от чувството, че има на кого да разчиташ.

Това се касае и за отношенията между държавите, и  ако войната е отсъствие на любов, то жаждата за живот и любовта към живота, са обещанието, че човечеството ни има шанс.

 

» Добро утро Русия, Здравейте, вие сте наши приятели и братя Благодарим ви! — ето такъв надпис на руски език написан от сирийския народ се появи  в знак на искрена човешка благодарност, поставен недалеко от провинция Латакия близо до базата » Хмеймим». Надписът е подарък за руските пилоти на самолетите от ВКС на Русия, които защитават народа на Сирия от терористите на » Ислямска държава».

 

 

51

 

Сирийците не веднъж са изказвали благодарност към Русия и руския народ, за подкрепата в битката срещу тероризма, след като Русия откликна на молбата за помощ от Дамаск и президента Башар Асад.

Този път красивия жест на благодарност е посветен и адресиран именно към пилотите, които рискуват живота си с всеки полет, докато изпълняват човешкия си и военен дълг при антитерористичните операции, като само от 28 декември 2015 до днес руските самолети са извършили над 120 бойни полета.

Авиацията на Военно космическите сили на Русия оказва военна подкрепа на правителствените войски на Башар Асад в борбата с терористите на територията на Сирия. И народа на Сирия, хората, чувстват, че не са сами и за това казват своето искрено, човешко » Благодарим.»

Силата на малките-големи неща.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;