Русия Грузия картечар igТова е знаменита снимка.

Грузия, 8 август 2008 година. След разгрома на Грузинската армия. Нейните отстъпващи части се прегрупирали и решили да се върнат в Гори, но се натъкнали на руски блокпост.

На снимката се вижда,  как един войник от ВС на Русия с ръчна картечница се е изправил срещу цяла колона моторизирана пехота от ВС на Грузия.

Разбира се, офицерите от колоната заплашвали с убийство картечаря. Искали той да се махне той от пътя, за да се доберат до целта си.

Русия Грузия картечар6 ig

В отговор получили от руснака ето това:

”«Идитен@х..йб…ть».

Хората, които знаят руски, ще разберат написаното. Може да се преведе, но е по-добре да се прочете, произнесе и осъзнае на руски.

С картечаря поискали да говорят чуждестранните журналисти, които се движели заедно с моторизираната колана. И чуждите журналисти получили същия отговор от руския картечар.

В резултат колоната извила, обърнала и се върнала обратно.

Чуждестранните журналисти после публикували статия със заглавие “На руснаците не им трябват 300 войници, стига им и само един”.

Затова чужденците никога не могат и няма да проумеят мисленето на Русия.

На всички военни им става ясно от снимката, че руският войник носи картечница “Печенег”. Случилото се е през 2008 година, затова е повече от ясно, че руснакът е боец от СпН ГРУ ГШ.

Затова тези, които си мечтаят да нападнат и превземат Русия, които жадуват да я видят на колене, които очакват да срещнат преклонени руснаци с краваи и цветя в ръцете, ще трябва много да се разочароват.

Враговете на Русия ще видят абсолютно различна картина.

Считам, че тя НЯМА да им хареса.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;