«Това е нашата радостна новина за новата 2016 година, която ни дава възможност да започнем по-усилена работа за разпространяването и реализирането на Евразийската идея в България!
Вече е завършена и налице регистрацията на сдружение «Евразийска България», след повече от три години денонощен и упорит труд, разпространяване на информация във връзка с Евразийската идея, вземане на участия в конференции, организиране на митинги, поддържане на евразийските групи и страници в со»циалната мрежа фейсбук – За членство на България в Евразийския съюз и Евразийска България.»- 

 

 

 

така звучи началото на публикацията на Рангел Бараков , която буквално взриви социалната мрежа и  зарадва радетелите на Евразийската идея и русофилите в България. Новината се разпространява и споделя масово, което показва че начинанието е дълго чакано и искано.

 

 

evrazijska

 

 

 

Може би, тази на пръв поглед, малка стъпка ще постави началото на нов път за страната ни, който избират българите, изхождайки от чистото си желание, вярата в бъдещето и смелостта да отстояват мнението и националните интереси на страната.

Колкото и да се старае Вашингтон да отдалече България от Русия, историческите и духовни, културни и братски връзки остават по- силни от манипулациите.

 

 

 

Новороденото сдружение » Евразийска България» ще обедини всички патриоти, русофили и всички, които искат укрепване на отношенията между България и Русия, така че със сигурност желаещи да се включат в сдружението няма да липсват. Всичко, което се иска е изпращане на попълнено Заявление и вяра в идеята.

 

«Ние сме истински и ще устояваме евразийската идея и нашите цели, заложени в устава ни до край! 
Започваме приемането на членове в организацията, за което е нужно попълване на следното заявление, съгласно дадените указания в него, което следва да бъде изпратено на адрес: Благоевград, ул.Крали Марко,1, Рангел Бараков»

 

evrbg

 

 

Целите, които си поставя и по които  ще работи всеки член на  » Евразийска България» са следните

1.Развитие и отстояване принципите на Българо-славянското културно-историческо духовно единство и наследство с всички славянски народи и държавите от Общност на независимите държави (ОНД);
2.Възстановяване, задълбочаване и заздравяване на културните, исторически и духовни връзки между Република България и Руската Федерация във всички сфери на обществения, политически и икономически живот.
3.Популяризирането на идеите на Евразийска икономическа общност и Митническия съюз с цел откриване на нови възможности пред българският бизнес, наука и култура.
4.Сдружението ще работи за превода и издаването на български език на творчеството на руски историци, социолози, публицисти и анализатори, в това число и на редица български автори на съответните чужди езици в Чужбина.
5.Утвърждаване и популяризиране на традиционните български национални ценности — морал, семейни ценности, традиции, обичаи, занаяти и тяхното популяризиране сред младите хора както в България, така и в чужбина;
6.Стимулиране развитието на просветните, културни и спортни дейности;
7.Популяризиране и отстояване институцията на традиционното семейство и запазване чистотата на Българския език.
8. Активна дейност и сътрудничество с граждански структури и организации с цел, засилване ролята на Гражданското Общество като регулатор на всички обществени, политически и икономически процеси в България.

На добър път и успех Евразийци! Бог е с нас и ние сме с него и със своите народи!» 

 

 

На добър час и сърдечни  поздравления от българската редакция на News Front!!!

Тагове: ; ; ; ;