В понеделник 04 януари президентът на Чехия Милош Земан в интервю за радио Плюс , заяви че организатор на масовата миграционна вълна в Европа, е международната организация » Мюсюлмански братя».

» Мюсюлмански братя» не могат да започнат война срещу Европа, защото нямат достатъчно сили за това- но могат да подготвят растяща миграционна вълна и постепенно да завладеят Европа, както вече се случи в някои райони и западно-европейски градове, в които полицаите се страхуват вечер да излизат- заяви Зелман.

 

42

 

Чешкия президент повтори и предишното си изказване, относно ситуацията с бежанския наплив, която всъщност се явява » организирано нашествие».

 

» Смятам, че това нашествие се организира от закрития проект » Мюсюлмански братя» с използването на динансовия ресурс на редица държави»- допълва Земан.

 

43

» По данни на Интерпол, в организирането на нашествието  участват над 30 хиляди контрабандисти- заяви чешкия президент.

» По други данни, само в Турция са включени 25 хиляди контрабандисти, което е повече от цялата армия на Чехия- подчерта Земан.

Освен това, Милош Земан  посочи един от фактори, способстващи масовия характер на миграцията на стария континент- поканата към бежанците от страна на някой европейски лидери.

 

**» Мюсюлмански братя»  — една от най-старите и крупни международни религиозно-политически организации, основана през март 1928 година в Египет от Хасан ал- Банна, с разклонения в над 70 държави по света.

Лозунгът на организацията е достатъчно красноречив » Решението е ислямът»

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;