В края на всяка година, всеки прави своите изводи и равносметки. Това важи за всеки човек, всяко семейство и всяка страна.

 

Определено 2015 година се оказа сложна за всички, и остава надеждата  да поправим грешките си през новата 2016.

Традиционно всяка година президентите се обръщат към своя народ, и във всеки дом пожеланията на държавния глава се слушат.

 

 

Оказва се, че за Росен Плевнелиев се превърна в най- необичаният президент, а действията му определено срещат недоволство и насмешка в народа, примесени със срам. Българите категорично се разграничават и отричат от президента и всячески му показват своето отношение.

 

 

 

204

 

В социалните мрежи все повече набира популярност група,  която  ярко показва това отношение- участниците на групата озаглавена » Не желаем да бъдем поздравявани за Новата 2016 година от родоотсъпника и предател Плевнелиев».

 

Каква равносметка би могъл да си даде самия президент, който предизвиква само негативно отношение, въпреки усмивката по «холивудски», с която не се разделя?

И каква равносметка ще си направи народа, избрал такъв президент?

 

Не са малко и шаржовете и обвиненията по отношения на държавния глава, а шегите по повод неговите послания откровено вървят и по телевизията.


 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ;