Ако рашките (както родните и чужди природни недоразумения наричат руснаците) се покаят, ако се опитат да изкупят греховете от съседите си, а и от Вселената въобще, то може и да се трогне доброто сърце на балканските, европейските и отвъдокеанските либерасти.

А ето как трябва да изглежда покаянието на рашките:

— Всички грамадни държавни руски корпорации незабавно да бъдат преотстъпени на американските тинг-тангове.

— 2 трилиона долара да бъдат незабавно изплатени на Украйна. Репарации, искам да кажа.

— Русия незабавно да се откаже от ядрения си статус и да предаде цялото си ядрено оръжие на САЩ, Франция и Великобритания.

— Русия моменталически да върне Крим и Донбас, а и да изведе от тези две места всичките си зелени вежливи човечета. Да изведе и гражданите, които се смятат там за руснаци. Незабавно.

— Русия на секундата да закрие всичките си космически програми.

— Москва да се откаже от правото си на вето в ООН и да излезе от постоянното си членство в Съвета по сигурност.

— Кремъл да потопи Черноморския си флот и да се откаже да произвежда бойна авиация. Като потопи Черноморския, после ще трябва да потопи и другите си…рибарски шхуни.

— Путин да изведе всички свои орки (разбирай военни и граждански) от всевъзможните и създадени от тях… поселения: от Абхазия, Южна Осетия, Нагорни Карабах, Приднестровието, а и от всяко кътче на земята, където са се наместили тези …вежливци.

— Владимир Путин да върне на японците Курилите и Сахалин най-накрая, че вече не се издържа. А на немците да върне Кьонингсберг, на финландците да върне Карелиите, на Украйна – Кубан и Белгородчините.

Като доказателство за ултимативния тон прилагам картички-самоделки, които размятат из Тубата родните и чуждите либерасти.

Приятно гледане.

_13 (1)9 (1)m80 (1)

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;