Клуб К 2)Контейнерният ракетен комплекс Club-K предизвика истинска паника сред западните военни експерти, защото може напълно да промени правилата за водене на война.

Компактният контейнер може да бъде разположен на кораб, на камион или на влак. Това е перфектно маскиран ракетен комплекс.

Всеки неприятел ще трябва да проведе почти безкрайно разузнаване, за да открие комплекса. И чак тогава да го атакува.

Проблемът не е другаде, а в това, че във всяка съвременна нормална държава има безкрайно много контейнери. Те са навсякъде – по гари, по пристанища, по влакове…

Всички тези контейнери имат широко приложение като временни складове, дори се използват за битови нужди от работниците. Употребяват ги и за извършване на разни и разнообразни технически дейности – в тях монтират мазутни и газови котли, дизелови електростанции дори, поставят резервоари и т.н.

Цяла Европа е осеяна с контейнери.Целият свят дори.

Те са стотици хиляди.

Но в кои от тях могат да се спотайват руските ракети?

Контейнерите с лекота се транспортират чрез почти всякакви видове транспорт – ж.п., кораби, товарни камиони и т.н. Как човек да разбере в кое транспортно средство има руски ракети?

Не е възможно да се  осъществи какъвто и да е мониторинг върху целокупната транспортна система в света, за да се хванат руските ракети.

Спътниците в случая също не вършат работа.

Сори, бейби, както се казва, Русия пак ви изигра.

А ето и Club-K в действие:

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;