Скандално видео с деца отправящи послание от «Ислямска държава» буквално взриви интернет пространството и социалните мрежи. Видеото се споделя и коментира постоянно, на записа се виждат две деца- едното може би на не повече от 6 години, другото може би около 8- 10годишно.

Съвсем по аналогия на видео посланията на «Ислямска държава», в които се използват малки деца за да донасят ужасяващите заплахи на терористите, този път снимано някъде в България.

 

25

 

 

Едва ли, това може да се смята за безвкусна и нелепа шега, тъй като на кадрите, които въпреки че са с лошо качества двете невръстни момченца явно са организирани и режисирани от някой » наставник» .

Във видеото по-голямото момченце изчита посланието, което гласи: » Казвам се Хасан бен Халифа, сега ще Ви покажа какво ще стане, ако не се подчинявате, това което ще чуете е най-малката бомба С4, Ислямска държава ще превземе света много скоро, Аллах Керим».

И двете деца са с препаски на лицата и се намират в някаква планинска местност.

Нека гражданите, които могат да ги разпознаят  или разпознават местността да сигнализират правоохранителните органи, тъй като най- вероятно става въпрос и за разпространяване и проповядване на радикален ислям, при който са вербувани  деца.

 

Кадри от шокиращото видео може да видите тук

Сигурността на всеки от нас зависи от нашата бдителност.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ;