Сорос hВ България има над 30 000 НПО-та. 
Защо нашите служби не кажат колко от тях са на сорос(цру)? Защо крият това от гражданите?

И защо нямат смелост да ги закрият?

   
Цяла година се прокарва идеята за нов избирателен кодекс, като основен момент в смяната е НПО-тата да влизат в политиката и като мажоритарни кандидати  в Народното събрание.
И  това масово се лансира като “великата“ идея, която ще смени системата.
Това обаче, далеч не е така. Де да беше! Какво се крие зад тази на пръв поглед добра идея? НПО-тата са трудно разпознаваеми за същността им от народа и лесно ще подведат гласоподавателя.
А хората ще изберат този, за който медиите са изградили образа на месията, образа на поредния спасител. Влизайки вътре в НС те, колкото и да са на брой, ще се обединят около “поръчките“ на задграничния кукловод.
Реално те ще бъдат поредната колониална администрация, която за разлика от партиите ще бъде доста по-лесно управляема и поддържана. Партийната система започна да им създава проблеми, защото от една страна партиите вече са лесно разпознаваеми за същността им от народа и по тази причина биват отхвърлени, а от друга трудно се прави голяма партия на национално ниво, която да омая и поведе народа с мнозинство.
Вече много трудно постигат необходимото мнозинство в НС. В случая с НПО-тата, които много често са групи от не повече от 7-10 човека, лесно могат да бъдат лансирани от медиите в дадено населено място или на национално ниво, но също така и лесно могат да бъдат сменени с други, веднага щом имиджа им на месии се срине.
А този им имидж ще се срине много бързо, веднага след влизането им в НС, защото народът вече не спи и зорко следи действията на политиците и реагира на всяко предателско и продажно действие.
Разбира се, има и друг тип НПО-та, които нямат нищо общо с описаната по- горе схема, наистина се стремят да вършат някаква полезна дейност за България, но те са изключително малко на брой .

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;